19/04/2024

Нацепен като селска мотика шофьор се насра в автомобила на катаджии

Снимка на Кръстина Тасева, 24 часа: Това е миризливият герой, който от години си пие и си караСравнително млад мъж се насра и овоня до непоносимост патрулна кола на КАТ в Шумен. Налялият се с алкохол като мотика мъж /Слава Богу/ навреме е бил спрян от униформените преди да утрепе някоя невинна душа или пък със сигурносст – себе си.

„Ъъъ… Полицията не е виновна, аз май просто изпих повече, отколкото тежа. Полицаите не очакваха, че изобщо мога да вървя“, откровеничи мъртво пиян пред журналисти 41-годишният автотенекиджия Цветан Тодоров от Шумен, известен с прякора Дон Цеци, съобщава 24 часа.

Вчера по обед той бе задържан на ул. „Божур“ в града, където шофирал субаруто си с 3,30 промила алкохол и блъснал бус „Форд Транзит“. Човекът бил толкова пиян, че дори не усетил как се наакал в панталона на задната седалка на полицейската кола.

„Вони, не се трае, целият е в лайна“, бърчи нос от погнуса шофьорът на патрулката, с която Дон Цеци бе транспортиран първо до болницата, за да даде кръв за химичен анализ, а после до РПУ-то за разпит. В болницата го развеждаха с инвалиден стол, а в патрулката под него бяха поставили найлон и парче мукава.

Служител с гумени ръкавици първо гнусливо изкъпа Дон Цеци и го преобу в чисто долнище на анцуг. През прозореца на отворената за свеж въздух стая автотенекеджията си призна, че е пил „доста“, но колко точно и какво – не помни. „Пия всичко, само вода – не“, смигна той.

Призна, че е ударил една кола, ама леко. „Няма проблем, аз си плащам всичко. А колко такива съм изчукал. Тия коли, дето мрат в тях по катастрофите, аз ги оправям“, тупна се в гърдите пияндето.

„Така си пия от 15-20 г. Имам шофьорска книжка, ама спокойно, сега ще ми я вземат“, трезво прецени Дон Цеци.

Това един от случаите, които показват, че колкото и да са ни досадни катаджиите по пътищата, има случаи, в които е дробре, че ги има.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *