29/03/2024

Гинеколози се млатиха пред родилка с опасни усложнения

Италиански гинеколози се млатиха в родилното отделение, с което предизвикаха сериозни усложнения на жена и току-що роденото й бебе.

Кавгата изригнала в клиника в Сицилия, докато жената се е готвела да роди. Бурната размяна на люти думи не резрешила спора между двамата медици. Единият от докторите сграбчил колегата си за шията и го думнал в стената, съобщи  пред ченгетата съпругът на майката, пред която се разиграло мелето. Бащата на новороденото е подал жалба.

За да изпуши гнева си другият лекар пък ударил по прозореца, който се счупил и наранил ръката му. През това време родилката изгубила много кръв. Сърцето на детето е спирало на два пъти, което е довело до мозъчни увреждания и е прието в интензивното отделение на клиниката.

Не се споменава в съобщението на АФП за причините за тази люта свада на толкова неподходящо място и в толкова неподходящо време.

Администрацията веднага е отстранила двамата доктори. Според представители на клиниката, нямало връзка между „боксовия мач“ в родилното и здравословните проблеми на майката и бебето.

One thought on “Гинеколози се млатиха пред родилка с опасни усложнения

  1. Какво може да се очаква от темпераментните италианци…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *