16/04/2024

Болният Гого от „Тоника“ изправи на крака 3000 в Бургас

Тежко болният Гого от „Тоника“, за лечението на когото хиляди дариха пари, се появи пред публика на популярния фест Бургас и морето. Повече от три хиляди души скочиха почтително на крака, за да го приветстват.

 С  приятелите  и колегиите си той изпя  „Имало в Бургас”. Това е първото появяване на певеца след началото на неговото лечение от синдрома на Лу Гериг, което все още продължава, предаде Дарик.

Тазгодишното издание на фестивала не беше конкурсно, а ретроспекция на най-добрите песни, наградени през 27- годишната му история от публика и жури. Бяха представени 16 песни, спечелили награди през годините, а на сцената се събраха музиканти от четири поколения. В ролята на водещи влязоха солокитаристът на „ФСБ” Иван Лечев и певицата Камелия Воче.

За пръв път Младежката филхармония на Бургас дирижира Левон Манукян. Зрителите посрещнаха възторжено Тони Димитрова, Пламен Ставрев, Ваня Костова, младата група „5- те сезона”, Орлин Горанов, Дани Милев, Мариана Димитрова, Маргарита Хранова и Мустафа Чаушев.  През 2011 г. фестивалът „Бургас и морето” отново ще се проведе като конкурс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *