20/04/2024

Щракнаха белезници на елитни проститутки по Черноморието

Полицията удари бизнеса с жива плът по морето. Пет проститутки и двама сутеньори бяха прибрани в Слънчев бряг. Бандата от 11 човека, освен с проституция, се е занимавала и с дрога.

Към нея имало и таксиджии, които возели жриците до клиентите и ги прибирали обратно. Две от закопчаните момичета са непълнолетни, а трета била държана насила и карана с бой да проституира. Заложничката е 21-годишно момиче от Ямбол. Тя била робиня на тартора на сводниците – 29-годишният от Бургас, който е лежал в затвора за палежи. Той работел с друг сводник – 35-годишния бургазлия В.Е. За да си намират по-лесно клиенти, сводниците си напечатали визитки с т.нар. служебен телефон, които пръснали по всички хотели, ресторанти и таксиджии в Слънчев бряг.

Момичетата обслужвали клиенти не само в курорта, но и в Свети Влас, „Елените“, Созопол, Китен, Приморско и Лозенец. Те били настанени в луксозни хотели в Слънчев бряг, които сменяли на 3-4 дни. Цялата структура ръководел бившият затворник  приятелят му В.Е. пък обикновено доставял момичетата до клиента и ги прибирал обратно. Той вземал и по-голямата част от доходите на проститутките.

Елитните жрици работели на доста високи тарифи. За час секс те вземали 150 лв. от българи и 250 лева от чужденци. Шест часа пък за родните туристи излизали 500 лева, а за чужденците – 900.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *