24/04/2024

Промоция: Българските килъри трепят срещу смешните два бона!

Най-прясната жертва на мокра поръчка - Юри Галев

Изпълнителите на мокри поръчки в България са убивали срещу смешните  2-3 хиляди лева  на скалп. Това стана ясно от изявлението на заместник-главният прокурор Бойко Найденов по БНТ по повод разкритата група на „Килърите“, отговорна за убийството на Юри Галев.
„Най-важното в случая е да стигнем до лицата, които са поръчвали убийствата.

Ъндърграундът трябва да разбере, че всеки трябва да спазва законите в тази страна. Не може в 21 век да се поръчват убийства“, категоричен бе Бойко Найденов.  По думите му мотивът за убийството на Юри Галев е евентуално конфликт на интереси в различни области.

Снощи Софийският градски съд остави в ареста и петимата задържани при операция „Килърите“. „Мярката за неотклонение не означава, че лицата са виновни, както и ако съдът ги освободи срещу гаранция, не означава, че прокуратурата не си е свършила работата. Оттук нататък е събирането на достатъчно доказателства, за да влезе съответното дело в съда, който да се произнесе.

Смятаме, че сме разкрили схемата, по която са работили „Килърите“, каза още Найденов, цитиран от Агенция КРОСС. Той добави, че е още рано да се каже кога точно ще бъде готов обвинителният акт срещу „Килърите“.
Заместник-главният прокурор допълни, че има подозрения, че групата е извършила и други убийства, но „не бива предварително да се говори за това“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *