03/12/2020

Падне ли му възможност мъжът не пропуска да изневери

Мъжете по природа са лишени от чувството за вярност към жените. Учени доказаха, че има две групи мъже – едната, която редовно изневерява и друга, която е готова да направи това, ако има възможност. Това са данните от мащабно социологическо проучване на Университета в Северна Каролина, в САЩ. Изследването, което е продължило над десет години, е обхванало около 40 000 мъже. В него се казва, че 63.7 на сто от мъжете редовно или от време на време изневеряват на любимата си. Останалите – 36.3 на сто са готови на подобна стъпка само, ако им се удаде такава възможност.

В началото на изследването около 10 на сто от мъжете са твърдели, че никога не са и помисляли да изневерат, но по време на проучването учените стигнали до заключението, че това не е е точно така. Те са категорични, че мъжете искат да притежават повече от една жена и имат „необходимост от изневяра, но една  малка част от тях се страхува да направи това, а друга просто няма такава възможност“.

От гледна точка на морала тези резултати са катастрофални, но от гледна точка на природата тук няма никаква изненада. В крайна сметка днес науката доказа нещо, което е известно от край време, а именно, че мъжете просто изневеряват, каза професор Ен Саймън, която ръководи екипа изготвил проучваното.

Според нея със сигурност може да се каже, че 99 на сто от мъжете по света изневеряват. „Това е истинското им състояние. Те са такива по природа. Естествено, това не означава, че няма верни съпрузи, но и те от време на време си фантазират за някоя и друга любовна авантюра“, казва още Саймън, цитирана от БГНЕС.

(Visited 55 times, 1 visits today)

One thought on “Падне ли му възможност мъжът не пропуска да изневери

  1. „63.7 на сто от мъжете … изневеряват на любимата си. Останалите…само, ако им се удаде такава възможност.“

    Накратко – повечето мъже изневеряват, без да имат възможност за това? Ебаси, как го правят??

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *