25/04/2024

НАТО трепи цивилни в Афганистан! Майка си ли търсим ние там?

Пряк резултат от износа на "справедливост" в Афганистан

Очевидно човек със самосъзнанието на гражданин на планетата Земя хакна Пентагона и вкара във все още /макар и все по-условно едно от малкото свободни пространства/  инвтернет хиляди свръх секретни документи. А читателите с гражданско и космополитно самосъзнание изтръпнаха:

Прикрити са, не са публикувани никъде, маса случаи на смърт на невинни цивилни в Афганистан. Това значи жени, старци и невинни дечица. Нещо, за което всички се досещаме. Но едно е да подозираш, друго е да видиш, че подозренията не са фантасмагории, а действителност. Черна, гнусна реалност. 

Няма морал във никоя война. А последните войни, след Втората световна,  по- неморални  може би от всички баталии взети заето. Винаги при тях става дума за петрол и милиарди. Облечени в безсрамна от Гьобелсов тип пропаганда.  Защото ако беше иначе, защо Америка и НАТО, на който алианс и България е горд член, не вдигнат автоматите и гаубиците срещу африканските диктатори?  Те изтребват собствените си народи. А коремчетата на децата там ще се пръснат почти като на американчетата. Само че на едните от денонощно преяждане, а на другите – от Африка, от денонощно до смърт гладуване. 

Какъв срам за човечеството е при такива несметни богатства, деца да умират от глад и зарази! Но какво да се прави – някои африканчета са имали глупостта да се родят на места, където не тече петрол и не растат диаманти по дърветата. 

Държавата, която диктува на света в момента какво е морално и какво не, не спира и никога не е спирала с тези мръсни войни. А ние  – българите, като доказани гъзомийници , сме им нещо като доброволната прислуга, за която плащат бедните български данъкоплатци. Прислуга от робски тип. Нищо, че по нашите древни тракийски земи робството е отречено преди 2000 години, а в Америка – едва преди двеста. Робски тип, защото тези, които дърпат конците на американските политици, поне знаят с колко милиарди ще се нагушат от този експорт на „справедливост . За българите е ясно, че и трохи няма да останат.

 Трагедията очевидно е не по-малка и за американските момчета и момичета с униформи в Афганистан. Случайно ли е, че властите на САЩ позволиха с йезуитската формулировка „за медицински цели” те да пушат съвсем легално марихуана? Това очевидно не са безсъвестни момчета и момичета, които казват, изпитвали постоянни жестоки болки в тялата си. Те очевидно не могат да понесат греха на извършеното по време на мисиите им. И търсят упование в тревата… 

Иначе казано: Американците по върховете знаят каква работа имат в Афганистан. И не се спират пред нищо, за да я свършат. Американците от низините – очевидно не знаят и затова сега всичко ги боли и пушат марихуана. 

Ние, българите – майка си ли търсим там?…

One thought on “НАТО трепи цивилни в Афганистан! Майка си ли търсим ние там?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *