25/04/2024

Поредица: Загадъчните аномалии на Луната. Изкуствена кула, висока 11 км! (видео) -2

В мрежата буквално гъмжи от находки на виртуални уфолози в снимките на НАСА на изкуствени сгради, кули, механизми на Луната, а и на други космически обекти в Слънчевата система, но в случая се съсредоточаваме само върху небесния спътник на Земята.

От НАСА обаче официално твърдят, че „изкуствените“ структури на Луната не са нищо друго, освен оптически илюзии – в повечето случаи. А също и резултат от размитите и некачествени снимки в други случаи.

Въпреки това запалените по НЛО ентусиасти заявяват, че тези изображения са неопровержимо доказателство за извънземни изкуствени структури на Луната.

Само за две минути в Интернет могат да бъдат открити камара такива илюстрации, някои от които доста убедителни.

Но надеждните доказателства все пак са малко. Една от тези аномалии е кръстена „Отломки“ и може да бъде намерена на фотография на НАСА. На снимката може да се разгледа изкуствена структура, извисяваща се над повърхността. Самият факт, че тя хвърля сянка, кара много изследователи на НЛО да отхвърлят обяснението за оптична илюзия.

Интересното е, че на сравнително неголямо разстояние от нея се намира друга предполагаема изкуствена структура – „Кулата“, височината на която според някои оценки е 11 километра! А според някои изследователи, сред които и прочу2тият Хоуглад нейната височина е 20 мили! (на снимката по-горе).

А видеото също е доста интересно – в него летели в Космоса разказват наистина любопитни неща:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *