29/03/2024

Учени от ЦЕРН с изумително изявление: Нашата Вселена не съществува!

Физици от ЦЕРН в хода на експерименти внезапно са установили, че не могат да намерят разлика между материя и антиматерия. Но това е просто невъзможно, защото в този случай частиците и античастиците биха се унищожили веднага след възникването на самата Вселена.

А това от своя страна означава, че от гледна точка на физиката нашата Вселена не съществува!

Класическата физика разглежда Големия взрив като основната причина за появата на съвършено различни количества материя и антиматерия, чиято полярност на заряда на ядрото и обвивката на атома, е противоположна на нормалната материя.

„Всички наши наблюдения разкриват пълна симетрия между материята и антиматерията, поради което Вселената всъщност не трябва да съществува. Някъде трябва да има асиметрия, но ние просто не разбираме къде се крие разликата. Къде е източникът, който нарушава симетрията?“ – коментира Кристиан Смора.

При сблъсък на материя и антиматерия те незабавно се самоунищожават с освобождаването на чиста енергия. Но самото съществуване на Вселената говори за това, че на частиците нещо им пречи да се самоунищожават.

Сега физиците просто не могат да обяснят как съществува цялата Вселена, след като по всички параметри тя не трябва да съществува. Може би наистина живеем в Матрица?

Бел. ред: Някъде след 90 г., когато пазарът изведнъж се наводни със забраняваната преди езотерична литература, се появиха книги за различни тибетски духовни школи. В една от тях – Дзокчен, лама казва: „Животът не съществува. Животът е илюзия“ (цитатът е по памет). Замръзнах на това изречение и няколко дни не можах да продължа да чета. Не можах да го смеля докато не се появи теорията за Матрицата.

Матрицата май започна да обяснява и необяснимото.

http://nepoznato.energetika-bg.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *