29/03/2024

Според зодията: Къде се зареждаме най-пълноценно с енергия

На всяка зодия съответства една от четирите стихии: вода, въздух, огън и земя. Възстановяването на енергията чрез медитация за различните знаци на зодиака става най-добре на места, където най-ярко е изразена съответната им стихия.

За огнените знаци: Овен, Стрелец и Лъв

За огнените знаци със сила и енергия са изпълнени слънчеви и горещи места: това може да бъде бряг на морето, слънчева поляна в гората или полетата през лятото. Но най-доброто място за попълване на енергия за представителите на тези знаци, според астролозите, са тропическите страни с активен отдих: Индия, Обединените арабски емирства или гореща Куба.

Такова място може да се намери и без да се ходи в чужбина: за огнените знаци специална сила притежава откритият огън: огън сред природата може ги зареди с много енергия, макар и не толкова ефективно.

Най-добрите места за земните знаци: Дева, Телец и Козирог

За земните знаци особено са подходящи места с умерено влажен климат, плодородна почва и буйна растителност. Най-добрите места, където могат да се заредят с енергия са Италия, Исландия или Ирландия. В тези страни процъфтява земеделието, и енергията на Земята ще попълни енергийните запаси на земните знаци.

Ако пътуване до далечни земи не е възможно, тогава най-доброто място за тези знаци на зодиака е гора – призори или привечер: по това време, енергията на земята е най-подходяща за взаимодействие с живите същества.

Въздушните знаци: Близнаци, Везни и Водолей

Въздушните знаци могат по всяко време да попълват енергийните си запаси. Главното е наоколо да има чист въздух и много свободно пространство.

Ето защо за представителите на тези знаци са най-подходящи планините и дивата природа. Това могат да са както страни с топъл климат, така и страни със студен климат и по-сурови условия.

В „домашни“ условия въздушните знаци могат бързо да се презаредят с разходки на открито: ниви и поляни. Такава разходка може да се комбинира ефективно с медитация.

Места за попълване на силите за водните знаци: Риби, Рак и Скорпион

За водните знаци всичко е просто: там, където има голямо количество вода. Къде точно – зависи от личните предпочитания на всеки представител на водните знаци: за някои това е топло море и слънчев климат, докато други предпочитат естествената красота на планинските езера. Изборът е ваш.

За да имат добро енергийно ниво за Рибите, Раците и Скорпионите е задължителен периодичен контакт с открити води. През лятото това не е проблем, а през зимата сравнително пълноценна замяна може да бъде банята или вана с ароматни масла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *