19/04/2024

Mirror: Морски пехотинец твърди, че е служил 17 години на Марс (видео) – II част

Разказът на капитан Кей меко казано звучи странно. Само че той не е единственият и първият, който твърди, че на Марс има секретни военни бази на земните жители.

В списъкът им е правнучката на президента на САЩ Дуайт Айзенхауер, за който пък се твърди, че е осъществил първия контакт с представители на извънземни цивилизации. Та ето какво казва тя:

„Независима марсианска колония вече съществува“.

За това говорят Андрей Басиаго, Лора Магдалина Айзенхауер. Те потвърждават за съществуването на секретна колония, разположена на Марс в съвместно интервю за „Екзополитикс радио“ с Алфред Ламбърмънт Уебър.

Юристът от Кеймбридж Адрей Басияго,1 който живее в щата Вашингтон казва, че е бил участник в програмата DARPA, свързана с пътешествие във времето. Участвайки в проекта Pegasus (1968-72) той успешно се телепортирал в база на САЩ на Марс два пъти през 1981 г.

Дваомата обясняват как се финансира секретната марсианска колония – парите идват от „черен“ бюджет, от военни и от разузнавателни източници. Базата е създадена като механизъм за оцеляване на човешкия геном в случай че слънчево изригване, ядрена война или някакъв друг апокалиптичен катаклизъм унищожи живота на Земята.

В тричасовото интервю Басиаго и Айзенхауер призовават Конгреса на САЩ да разследва американското присъствие на Марс с акцент военна окупация, а не с дипломатическото участие на човешкото общество с коренните народи на Марс, живеещи в градове под повърхността на Марс.

Г-жа Айзенхауер твърди, че „Алтернатива 3“ – означава, че трилиони долари трябва да бъдат похарчени, за да се защити човешкият живот, запазвайки го на Марс. Тя трябва да отстъпи на „Алтернатива 4“ за постигане устойчивост на човешкия живот на Земята.

Това тяхно историческо изобличаване на Звездния Марсиански Гейт по Exopolitics радио било основано на непосредствен личен опит. Басиаго е извършил ДВЕ пътешествия до Марс през 1981 г. , когато бил на 19 години. Той е ходил по повърхността на Марс. Попаднал там чрез телепортация от военен обект на ЦРУ в Ел Сегундо, щата Калифорния.

Г-жа Айзенхауер била вербувана от ЦРУ през 2006 г., когато била на 33 години. За да вземе участие в проекта и да стане тайна заселничка на Марс е трябвало да се откаже от личен живот и фактически всичко да започне от нулата.

По време на интервюто те обявяват, че не са съгласни с много неща в марсианската колония. Казват, че при подбора на хора за полет до Марс, ЦРУ прибягва до различни методи, в това число – и психологически манипулации.

Басиаго твърди, че на Марс в момента работят лица, които имат арийска кръв, което не представлява генетичното разнообразие на всички човешки раси на Земята. Те допускат, че тази политика може би ще бъде преосмислена.

След интервюто г-н Басиаго и г-жа Айзенхауер излязоха със съвместно изявление за колониите за оцеляване на човека на други планети. Интервюто може да се чуе на Exopolitics радио.

Има и други съобщения за присъствието на американски военни на Марс. Сред тях е авторът на книга Майкъл Ралф, служил в армията на САЩ от 1976 до 1996 г. Също и ученият Артур Нейман, който публично заяви, че той се е телепортирал до тайна колония на Марс за среща по проект.

Макъл Ралф е очевидец на колония на Марс през 1976 г. Бил приет на работа в качеството му на постоянен член на тайна колония на Марс. По време на тази си служба той извършил полети не само до Марс, но и във времето за период от 20 години, след което успешно се завърнал в точкакта на отправяне.

Той написва книга от два тома, в които описва два типа лица в секретната марсианска колония. Той също така споменава за присъствието и функциите на рептилите и сивите извънземни в тайната марсианска колония.

Колкото до проекта Curiosity и други подобни, то те са само отвличащи маневри, за да се скрие истинското положение на нещата на Марс.

Послеслов: Един от първите инсайдъри на тайните космически програми на Световното правителство на Земята е Кори Гуд. И удивителното е, че още през 2014-2015 г. той съобщава съвпадаща до голяма степен с горната информация за тайните бази на Марс и на Луната и за космическия флот „Слънчев настойник“. Прекалено много са съвпаденията.

Кори пише, че Кабала (Тайното световно правителство) под външен натиск е принудено постепенно да разкрие своята дейност.

Източник: Mirror

На снимката – внучката на Айзенхауер


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *