25/04/2024

Как да си „поръчаме“ и да дочакаме късмет през…прозореца

Защо е прието на вратата да се окачва подкова? За да се привлича добър късмет! Ако се замислим логически, се оказва, че в противен случай късметът няма да забележи вашия дом и ще мине покрай него … Не е добре, нали?

А ако наистина се замислим … с къщата всичко е ясно, но как да привлечем добър късмет в апартамента? Ами ако късметът въобще няма намерение да влиза във входа….

Не се притеснявайте, решение отдавна е намерено!

Ако живеете в апартамент, привличайте късмет … през прозореца! Вие какво си помислихте?! Смята се, че прозорците са очите ни към външния свят. И с този свят – Вселената, трябва да се договорим, за да може заедно със слънчевата светлина в апартамента да проникне и въздушният поток на щастието.

И така: трябва ви слънчевата страна на апартамента или този прозорец, през който слънцето по-дълго и повече влиза в дома ви. За да започнете , първо го измийте добре, казвайки: „Прозорец мой, ти си проводник, ще привлечеш късмет у дома за миг!“

Това е цялата процедура. Сега всеки път, когато отваряте прозореца да се проветри помещението, казвайте: „Късмет! Влизай!“

След тези прости думи за вас наистина ще настъпи по-добър живот. Настроението на всички във вашето домакинство ще се подобри значително, а всички минали кавги и недоразумения ще изчезнат от само себе си.

Какво да правим с принцовете, принцесите и с липсата на незаменимите банкноти?

Става дума за това, че три дни по-късно, вашият прозорец вече няма да е само едно стъкло в рамка, а ще се превърне в своеобразна врата в Небесната Канцелария на Вселената. През тази врата ще предавате заветните си послания. Не, ние няма да изхвърляме нищо през прозореца, всичко е много по-лесно.

Ако искате да привлечете късмет в любовта, трябва да изрежете сами (!!!) от червена хартия сърце и да напишете на него няколко думи за желанието си. Удивителният знак в скоби означава, че купеното лъскаво сърце е неефективно. А това, което е направено със собствените ви ръце, поглъща енергията ви като гъба, и по-бързо „стига“ до Канцеларията.

Сега залепете това сърце на стъклото. Къде и как – няма значение. Основното нещо е да не се поставя на перваза на прозореца, а да гледа през прозореца.

С парите постъпваме пак така. Вземете зелена хартия, изрежете правоъгълник с размерите на един долар, и напишете на него колко пари ви трябват. Започнете с малки суми и напишете за какво ще ги похарчите.

Освен това можете да пишете и за други свои желания. Можете да вземете, например, лист жълта хартия и да си пожелаете да се реши някой ваш дългогодишен проблем. Което ще е от полза за вас и за всички останали в апартамента.

Невероятно е, но изход от тази ситуация ще се намери след няколко дни! И при това съвсем не така, както сте предполагали. Вселената сама знае как да сбъдне нашите мечти.

Колко дълго да се държи листчето хартия на прозореца? Колкото сметнете за необходимо: един или два дни, една седмица, един месец. Единственото нещо, което е задължително: върху него да падат слънчевите лъчи. След като премахнете листа с желанието си от прозореца, изгорете го.

Привличайте късмет и изпълвайте със слънчева радост живота си! Неволно това ще „засегне“ и обкръжението ви.

Бел .ред.: Със сигурност ще има хора, които ще посрещнат това четиво с насмешка. Но хайде да се замислим: каква сила имат върху нас тежките думи, и как ни окриляват пълните с добронамереност слова на околните.

Пък и в крайна сметка – какво е молитвата?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *