29/03/2024

Бил Купър: Има тайно правителство между извънземни и САЩ

Още през май 1989 г. американецът Бил Купър (Milton William Cooper) твърди, че контактът с извънземни отдавна вече е факт.

В своята книга „Тайното правителство“ той заявява, че представители на извънземни контактуват с американските власти от времето на президента Айзенхауер.

Отначало извънземните искали да се пазарят и настоявали американците да демонтират ядреното си оръжие, да спрат  войните и замърсяването на планетата от индустрията.

Предложените условия на контакта обаче не били приемливи за САЩ. И все пак той се състоял. Като резултат извънземните обещали да не се намесват в делата на САЩ, а американците на свой ред обещали да запазят в тайна тяхното присъствие на Земята.

От тогава насам, твърди Бил Купър извънземните снабдяват САЩ с върхови технологии. В замяна САЩ им позволява да вземат американци за медицински експерименти при условие, че всички похитени след това живи и здрави ще бъдат върнати на Земята. Това разбира се, не винаги се случвало. Освен това американците построили две военни бази за съвместно използване с извънземните.

Дали да вярваме на тези твърдения на Купър?

Най-силното доказателство за неговата правота е… убийството му. През 2001 г. Купър бил застрелян от полицаи под измислен предлог.

Бел. ред.: В новата поредица на Хистори ченъл в края на миналата година „Извънземни от древността“ признати уфолози съобщиха нещо наистина сензационно. Официален контакт между извънземни и представители на САЩ е имало не само по времето на Айзенхауер, но и по времето на скандалния президент на Америка Ричард Никсън.

При кампанията си за втори мандат преди да се опозори с аферата Уотъргейт, Никсън с цел привличане на избиратели, е бил готов да съобщи на нацията този факт. Контактът се е състоял през 1964 г. във военната база „Холоман“. Дори е бил подготвян филм за този контакт, заснет с четири камери едновременно.

В последния момент обаче пиарите убедили Никсън, че това ще отблъсне от него гласоподаватели. Режисьорът, който подготвял въпросния документален филм, бил смазан от този развой на събитията. Не могъл да се примири със забраната и предал материалите за документалния си филм на легендарния Стивън Спилбърг, който създал по него филма „Близки срещи от трети вид“, се разказваше във филма на Хистори. Преди дни го въртяха за пореден път по тв 1000.

И такива ми ти работи се въртят зад гърба на човечеството.

По материали от чуждестранни медии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *