Бил Купър и тайното правителство между извънземни и САЩ

Още през май 1989 г. американецът Бил Купър (Milton William Cooper) твърди, че контактът с извънземни отдавна вече е факт.

В своята книга „Тайното правителство“ той заявява, че представители на извънземни контактуват с американските власти от времето на президента Айзенхауер.

Отначало извънземните искали да се пазарят и настоявали американците да демонтират ядреното си оръжие, да спрат на войните и замърсяването на планетата от индустрията.

Предложените условия на контакта обаче не били приемливи за САЩ, и все пак той се състоял. Като резултат извънземните обещали да не се намесват в делата на САЩ, а американците на свой ред обещали да запазят в тайна тяхното присъствие на Земята.

От тогава насам, твърди Бил Купър извънземните снабдяват САЩ с върхови технологии. В замяна САЩ им позволява да вземат американци за медицински експерименти при условие, че всички похитени след това живи и здрави ще бъдат върнати на Земята. Това разбира се, не винаги се случвало. Освен това американците построили две военни бази за съвместно използване с извънземните.

Дали да вярваме на тези твърдения на Купър?

Най-силното доказателство за неговата правота е… убийството му. През 2001 г. Купър бил застрелян от полицаи под измислен предлог.

По материали от чуждестранни медии

(Visited 190 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>