19/03/2024

Земята – площадка за експерименти на извънземни с хората

При много народи могат да се открият древни рисунки с изображения на богове с човешки тела и глави на животни. Възможно е тези създания да са били реални и да са резултат от генетични опити на извънземни.

Сензации в Австралия и Южна Африка

Неотдавна в Южна Африка и в Австралия бяха намерени рисунки от епохата на първобитната култура. Общо около 5000 изображения. Това откритие бе направено от съвместна австралийска и американска експедиция.

Екипът се занимава с проучването на наскални изображения. Много от рисунките били на полухора полуживотни.

Например тяло на човек с глава на бик или обратното – тяло на кон с човешка глава. Тези рисунки са били създадени преди около 32 хиляди години.

Според историка Пол Такон от Сидни и антрополога Кристофър Чипъндейл от Кеймбридж, художниците, нарусивали тези създания, не се осланяли на фантазията си, а на това, което са виждали с очите си, което се нарича натура.

И в Австралия, и в Африка пещерите от онова време изцяло са украсени с рисунки, които изобразяват едни и същи неизвестни създания. Нещо повече – в Австралия са намерени скици, изобразяващи коне с човешки тела, които се наричат кентаври. Също като в древногръцката митология. Остава голяма загадка как австралийците от каменната ера са могли да ги изобразяват, след като на всички е известен фактът, че на този континент никога на се отглеждали коне.

От всички тези факти се налага изводът, че в онова далечно време действително на нашата планета са живели такива странни създания. Дори съществува предположение за това, че в появата на тези същества на Земята са замесени извънземни, провеждали тук опити на генетично равнище.

Обслужващ персонал

Хибридите, които се „раждали“ в епруветки, били напълно разумни същества. За това свидетелства историята. Например Кентавърът Хирон, син Филира и бог Кронос, бил наставник на такива герои от гръцките митове като Кастор, Язон, Ахил, Асклепий. Хирон владеел музиката, ясновидството, ловът и предсказанията.

Бог Тот считали за велик учен, който познава небесата и е способен не само да преброи звездите, но и да измери цялото земно кълбо. Главата на Тот се избразява като на павиан или на ибис. Съществува легенда, че след като кентаврите се появили в Гърция, слизайки от планините, те били прогонени от хората заради пагубното им влечение към алкохола.

Създания подобни на кентаврите са могли да изпълняват ролята на работници, извършващи различни функции в стопанската сфера.

В Египет откритите 5000 изображения на фрагменти от живота на древните египтяни върху стените на гробници, вкараха учените в задънена улица.

В един от британските музеи, например, се намира египетски папирус. На него е изобразена ходеща на задните си лапи котка, която гони ято гъски. Зад тях идва цял отбор козлета, които пазят чакали. Тези чакали пък също се придвижват на задни лапи с кошници на гърбовете си.

Има още и такава рисунка, на която между газела и лъв се провежда нещо като „шахматен турнир“. При това и двете същества са разположени в кресла, лъвът води разговор и вдига шахматна фигура, а газелата махайки с ръка прави своя ход.

Според Жан-Франсоа Шамполион, който пръв успява да дешифрира египетските йероглифи, в тяхната култура присъства някакъв жанр от типа на политическата сатира в литературата. За това и свидетелстват тези рисунки. Но факти, потвърждаващи тази негова теория, засега не са открити.

За същества с човешки тела и глави на чакали като реални създания е писано много от такива автори като Адам Бременски, Марко Поло, Плиний. Също така техни изображения са представени и на исторически православни икони – например Свети Христофор.

В древен Египет по такъв начин е изобразен и Анубис – богът на смъртта, покровител на некрополите, на мъртвите, на балсамирането и погребалните ритуали.

Разкопките на археолозите често завършват с находки на могили, в които лежат останки на полухора. Съществува поверие, че това са останки на принесени в жерсва. Но има и друга страна, която счита, че подобни скелети представляват хибриди, получени по пътя на генетични експерименти на извънземни.

В Западните разклонения на Джунгарския Алат на територията на Междуречието – Месопотамия, при изучаване на скални скици от каменната ера, са намерени изображения на неизвестни създания. Например – планински козли с дълги опашки като при вълците или пък с две глави. Коне с гърбици като на камилите, или пък същите тези коне, но с рога. Също така кентаври и някакви напълно неизвестни животни с прави рога. Съдейки по всичко това вероятно е извънземни същества да са правили опити за създаване на хибриди с най-различни представители на животинския свят по онова време.

През 1850 г. в Египет били намерени стотици могили, разположени в сводести крипти. Находката е на известния френски археолог Огюст Мариет. Саркофагът бил направен от гранит и тежал един тон.

В гробовете скелети на животни били ситно натрошени, присъствала и някаква течност, напомняща на смола. Според Огюст това са били животни хибриди. Египтяните се страхували от тези същества и затова при погребенията им ги разчленявали и заливали със смола. Нали древните египтяни вярвали в живота след смъртта и затова придавали на този ритуал особено значение. Считало се, че мъртвите се връщат към живот, ако при погребението им са правилно балсамирани и е запазен външният им вид. Затова за тези същества хибриди било направено всичко възможно това да не се случи.

Тайнствените рогоносци

За първи път череп на човек с рога е открит от учения Фридрих Майснер при археологически разкопки в пустинята Гоби. Отначало съществувала версия, че тези рога са вдълбани в черепа, тоест били са имплантирани в него. Но скоро след изследване на експерти бил направен изводът, че това са съвсем естествени израстъци, с които се е родил и израснал този хибрид.

По-късно такива черепи са намерени в могили в графство Брадфорд през 1880 г. А също така при разкопки на руините в Субейта от израелска археологическа експедиция. Така наречените рогати хора във всичко останало анатомически били нормално развити. Ръстът им бил седем фута.

Израстъците, напомнящи рога, се намирали и държали от черепа толкова здраво, че експертите не могли да стигнат до единно мнение доколко са естествени страните рога. Времето на погребване на тези създания е приблизително 1200 г.

В крайна сметка останките били изпратени в музея на Филаделфия за по-нататъшно изследване.

Но рисунки с изображения на подобни хора с рога могат да се видят и в други региони на света. Един от тях е Перу.

Опитите продължават?

Съществува предположение, че в далечни времена извънземни са се опитвали да създават хуманоиди чрез генно инженерство. За това свидетелстват записи в летописите на монголите. В тях става дума за появата на бял свят на необикновени деца. Например едно от петте деца на монголец, най-малкият, се родил с тюркоазен цвят на косата, плоски ръце и нозе, а очите му се затваряли не като на нормалните деца, а обратното – от долу нагоре. А за друг получовек пише, че той имал едно око, разположено по средата на челото. Също така има сведения за появата на деца с глави на кучета и котки. За подобни полухора са писали и такива средновековни учени, като Ликсофен, Уго Андрованти, Амброаз Паре.

В днешно време също има случаи на раждане на странни деца. Медиите често съобщават за тях. Например за раждането на дете с ципи между пръстите на ръцете и краката, или със синьозелена кожа. Дете с хриле или пък с единствено око на челото. За това се появиха съобщения през 2000 г. в Индия.

Година по-късно пак в Индия обикновена овца ражда необикновено агне – то било без вълна, а муцунката му наподобявала човешко лице, при това на плешив мъж с тъмни очила. Агънцето, като и „русалката“ по-горе живели кратко.

Как да се обяснят тези факти? Какво всъщност е агнето? Хибрид или мутант? Може би това е отглас от експериментите, които са извършвали извънземните с хората? А може би и днес на нашето земно кълбо се извършват подобни опити?

Засега категорични отговори на тези въпроси няма.

По материали от чуждестранни медии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *