29/03/2024

Китай и Русия ще узурпират САЩ и Запада с технологии на извънземни

Китай и Русия ще узурпират САЩ и Запада с технологии на извънземни.

Това зашеметяващо предположение е на редактора на международното списание за алтернативни новости Nexus Magazine Дънкан Роудс, пише Daily Express.

В своя неотдавнашна публикация журналистът реши да сподели с читателите собствения си поглед на текущите международни събития. Той смята, че всичките перипетии на международната политика в момента могат да се обяснят с противодействието на двете сили, които поддържат извънземни цивилизации.

По мнението Роудс едната страна е представена от „практикуващи кръвосмешение“ семейства, които контролират специалните служби, банките, военната промишленост и медиите. Именно тези хора влияят върху гласуването в САЩ, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Канада, Дания, Норвегия, Япония и Южна Корея при вземането на решения за бойни операции.

От другата страна се намира Китай. Той обединява около себе си „крайно недоволните“ страни, към които се отнася и Русия, а също и азиатски, южно-американски и африкански държави, разсъждава Роудс.

Според него към настоящия момент тази „нова сила“ на изток продължава да укрепва. И всичко е, защото китайците заедно със съюзниците си получават от своите космически покровители доста повече научно-технически тайни, отколкото западните им конкуренти.

Въпреки всичко това Роудс се съмнява, че като резултат Китай и Русия ще задават тона на световната политика.
Той е убеден, че хората са само продукт на извънземна селекция, призвана да служи на интересите на своите мегагалактически създатели, за чиито истински цели можем само да гадаем.

Сред конспиролозите доста често се срещат теории и твърдения, че извънземни тайно живеят сред хората и си сътрудничат с различни правителства. Макар много хора да поддържат тази идея, убедителни доказателства за нейната достоверност не съществува, предупреждава Daily Express.

Със съкращение

Бел. на www.snaiper-bg.net: Бивш канадски военен министър твърди, че двама извънземни работят в правителството на САЩ – вижте ТУК. А руският олигарх Милнер изръсва не милион или два, а 100 милиона за търсене на извънземен разум във Вселената. От любов към науката ли? Да не вярваш – това си е инвестиция – рискова, но инвестиция, защото който изпревари, той ще се натовари с …извънземни технологии. И от там идва ред на сбъдването на мечтите за световно господство…

Ей такива игри се играят и на Изток, и на Запад вероятно съвсем не на ужким зад гърба на цялото човечеството…Звучи налудничаво, но да не забравяме колко налудничави неща стават пред очите ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *