25/04/2024

Уфолози твърдят: „Мъжете в черно“ съществуват реално

Изследователи на аномални явления и срещи твърдят, че филмът „Мъже в черно“ е заснет по действителни събития. И не са само те са на това мнение. По документалния канал „Нешънъл джиографик“ миналата година бе показана удивителната история на мексикански пилот на лек моторен самолет и срещата му във въздуха с НЛО, което на няколко пъти го „атакува“ минавайки буквално на милиметри от самолета му.

Всичко това е документирано – записан е ужасения разговор на пилота с диспечерите на близкото летище, както и от радарите. Незабравим е останал този инцидент и в спомените на дежурния ръководител на полети, който също бе показан във филма.

Когато обаче мексиканецът разказал публично за това скоро при него се появили двама мъже в черни костюми, които слезли от черна кола и го заплашили да не говори повече за този инцидент. Във филма беше направена възстановка на тази среща, а след като видял, че оживял, мексиканецът се престрашил да говори с лице пред камера за преживяното десетилетия след случката.

Какво да говорим пък за изявлението на руския премиер Дмитрий Медведев през 2012 г., който преди няколко години директно препоръчва да гледаме по думите му „документално-хроникалният“ филм „Мъже в черно“. Според него в този филм има много отговори на въпросите, които поставят и уфолозите, и хората, които се вълнуват от тази тема (вижте изявлението му във видеото по-долу).

Нещо повече – Медведев казва, че извънземните са сред нас, но няма да каже колко са, за да не предизвика паника сред хората.

Сега и уфолози, като Медведев твърдят, че филмът „Мъже в черно“ е заснет на основата на действителни събития. Според тях такава организация действително съществува и функционира, за да се грижи земните жители да не се паникьосат в случай на изтичане на информация за извънземните.

За това според тях има достатъчно доказателства. Например, някои очевидци, опитващи се да съобщят за необясними явления и срещи твърдят, че при тях са идвали мъже в черно.

Първият филм от поредицата „Мъже в черно“ излезе през 1997 г. Оттогава съобщенията за наблюдения на НЛО растат лавинообразно. Заговори се от дори за скорошен официален контакт. Дали това се дължи на достъпните и висококачествени камери, които напоследък милиони носят постоянно в джобовете си и с лекота успяват да направят съответните снимки и видеа, дали на превзелия света интернет, който все още не е изцяло цензуриран от службите. Или пък правителствата в сянка на великите сили – разбирайте тайните служби, целенасочено и контролирано „изпускат“ информация по темата заради неизбежния предстоящ контакт с извънземни разумни форми на живот?

Съществува обаче и много по-зловеща хипотеза: Чрез холограми тайното световно правителство, което все още не може да наложи пълен контрол тип концлагер над човечеството, ще инценират нападения на Земята от извънземни. Това ще им даде повод да се намесят в „защита“ на човечеството и под този предлог да го сложат под пълен контрол, отнемайки свободата му. Този проект се нарича „Син лъч“ или сияние – вижте подробности ТУК.

Кое е истина, кое фантазия – засега един Бог знае, но е факт, че нещо се мъти…
https://youtu.be/XbIY8VApRho
https://youtu.be/XbIY8VApRho

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *