20/04/2024

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (видео)

Награда от 100 хиляди долара обяви потомък на знаменитата фамилия американски политици Кенеди за онзи, който може да представи доказателство или позоваване макар и на едно реално изследване, потвърждаващо безопасността на ваксините срещу грип на основаната на живак за децата и бременните жени.

В интервю за Infowars Робърт Кенеди-младши пояснява причините за това негово гръмко изявление, което прозвуча като призив към неравнодушни към този проблем представители на медиите и научната общественост.

Преди всичко, отбелязва Кенеди, в настоящия момент се наблюдава истинска епидемия от детски заболявания и психически разстройства, а също и автоимунни заболявания, анафилактически шокове, хранителни алергии, астма и други болести. Според данни на специалисти, отговарящи за контрола и профилактиката на болестите, всяко шесто американско дете днес има нарушения в развитието си, а 43 на сто от децата в страната са успели да се сдобият с някаква хронична патология.

Това вече е второто поколение за цялата история на Америка, здравето на което е подкопано от корен – първите негативни тенденции в тази сфера се появиха през 1989 г. и тази дата съвпада с началото на мащабното прилагане и увеличаване броя на приеманите ваксини.

Ако самият Кенеди-младши и неговите роднини са били инжектирани само с три ваксини, съвременните 25-годишни американци получават 69 спринцовки с 16 вида  препарати. Заедно с тях в организма на хората от съвременното поколение постъпва огромно количество живак, което превишава стотици пъти съществуващите медицински норми. При това научните и медицинските среди както и преди не удостояват с необходимото внимание този проблем.

Центърът за контрол и профилактика на болестите – CDC, вече десетилетия скрива истината и унищожава достоверни данни по заповед отгоре, независимо от наличието на информация за връзката с използването на ваксините и ръста на аутизма.

Още един опасен невротоксин, съдържащ се в много препарати – алуминият, и неговата връзка с много неврологични разстройства, а също и с пристъпи на алергия и слабоумие, е доказан по убедителен начин.

Всъщност всички тежки метали са крайно вреди за мозъка, особено когато става дума за малки деца. Поради това е необходимо изцяло да се премахнат или минимализират тези вещества в лекарствата. Но затова са необходими независими изследвания, смели и безпристрастни учени.

Вместо това сега наблюдаваме уникален феномен, когато крупни агенции изцяло контролират цялата информация в тази индустрия. Много чиновници от подразделението за ваксинации в CDC просто използват служебното си положение, занимавайки се с регулиране и съдействие на разпространението на определени ваксини.  Това ведомство притежава 56 на сто от патентите на дадена продукция,  а годишният доход от продажбите им възлиза на 4,1 милиарда долара. Матрицата на разпространението на опасни препарати непрекъснато се разширява, в това число благодарение на платените доклади на аферисти на хранилка в науката.

Много от интервютата, които дава по тази тема през последните години Робърт Кенеди, в крайна сметка не попадат в ефир. В резултат фармацевтичната мафия, чувствайки се напълно безнаказана, извършва нови безразсъдни действия. Необходимо обществото да получи достъп до цялата налична информация, която се отнася до безопасността на ваксините и в нея да бъдат вписани медицинските карти на повече от 9 милиона деца.

Агенцията за Национална токсична програма, която е подразделение на Управлението по санитарен надзор (FDA), се опита да проведе тест за широко разпространеното оловосъдържащо съединение като тиомерсал през 2006 г. Но CDC настоя за отмяната на този експеримент по неизвестни съображения. Така това средство започна да се прилага в програмата за ваксинации. Повторен опит през 2013 г. също бе блокиран.

Днес стигнахме до този момент, когато жертването или рискуването на живота на децата, става просто нелепо. И то във времето, когато много болести вече са победени, когато по целия свят са регистрирани стотици официално потвърдени смъртни последици от прилагането на ваксини. Реалните цифри на загиналите и пострадалите от ваксини, може да се окаже в пъти повече от официалната статистика.

По материали от чуждестранни медии

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *