19/04/2024

Почина най-подозираният за подривна дейност срещу човечеството – милиардерът Дейвид Рокфелер

Най-възрастният милиардер в света и глава на фамилията Рокфелер – Дейвид Рокфелер е починал в дома си в Ню Йорк на 101-годишна възраст, съобщи NBC.

Това е човекът, който през вече далечната 1994 г. изрече „пророческите“ думи: „Трябва ни мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред“ (вижте подробности ТУК). Както повечето от нас забелязват световните събития вървят по план. По Неговия план. И после това били конспиративни теории, а всъщност толкова тайни и нечистоплътни неща се вършат зад гърба на човечеството. Но няма смисъл да се надяваме на по-добри времена, защото той едва ли е действал сам. (подчертаният текст е бележка на www.snaiper-bg.net).

Говорителят на милиардера съобщи, че Рокфелер е починал в съня си тази нощ от сърдечна недостатъчност.

Дейвид Рокфелер е роден на 12 юни 1915 година в Ню Йорк. Той е шестото – най-малко дете на Джон Рокфелер-младши и внук на основателя на „Стандарт Ойл“ Джон Рокфелер. 35 години управлява Chase Bank до оттеглянето си през 1981 година.

Дейвид Рокфелер надживява всичките си братя и сестри и от 2004 г. е глава на семейството и най-възрастният член на фамилията. Според списание „Форбс“ той бе най-възрастният милиардер в света, а според миналогодишната класация богатството му възлиза на 3,2 милиарда долара.

Участва в множество благотворителни клаузи и инициативи от разнообразен характер – от опазване на околната среда до изкуство. На 100-ия си рожден ден Дейвид Рокфелер дари 1000 акра земя на щата Мейн.

Снимката е от интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *