20/04/2024

Засекретените артефакти на ацтеките: Ново свидетелство за съществуването на НЛО (снимки)

1234Правителството на Мексико разсекрети данни за намерени артефакти, някои от които открити още преди стотици години. Много от предметите от далечни епохи пряко свидетелстват за посещението на планетата ни от космически пришълци.

На тях са изобразени планети, извънземни космически апарати и дори жители от други светове.

В продължение на 50 години мексиканците от щата Халиско са събирали и систематизирали своите находки. Това са фантастични предмети, които постъпвали в обединен музей, а количеството на намерените експонати към настоящия момент надхвърля 400 броя. На всички от тях има изображения с извънземни сюжети.

Например, на един от артефактите е изобразен пришълец и неговият космически кораб, на друг – планетата Сатурн и НЛО, което говори, че конкретният апарат е прелетял не от дълбините на Космоса, а от една от планетите на Слънчевата система.

Изделията със загадъчни изображения са толкова красноречиви, че изследователите могат с лекота да възстановят историята за възможна колонизация на Земята от извънземни.

На територията на съвременно Мексико е съществувала велика империя на ацтеките – Мешика. Те притежавали развита култура и обичали да изобразяват всекидневния си живот върху каменни и керамични предмети.

Скиците на извънземни и НЛО се явяват косвено свидетелство не само за наблюдения на дейностите на извънземните, но и за плътното взаимодействие на земните жители с тях.

Натрапва се следният извод: в древни времена вероятно представители на извънземни цивилизации не са се страхували да влизат открито в контакт със земните жители. Защо обаче сега подобни контакти не се случват? Учените считат, че причина е прекалено голямата агресия, характерна за съвременното общество. А също така и стремежът на военните да завладеят първи върховите технологии на извънземните, които са потенциално опасни за цялото човечество.

Хората, живели преди много векове, са били много по-човечни и по-малко войнствени. Пазели са древна мъдрост, макар съвременните историци да се опитват да ни ги представят като варвари и диваци. Но изследователи са на мнение, че диващината и варварството са се появили в съвременното общество, за което е характерна завистта към богатите и презрението към бедните. А основно мерило за взаимоотношенията ни сега са парите.

По материали от чуждестранния печат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *