29/03/2024

Огромна база на извънземните откри уфолог на Луната

Преди дни в мрежата е качена информация, в която потребител, занимаващ се с изследване на НЛО, известен в интернет с псевдонима Streetcap1, показва древни постройки на повърхността на Луната.

В света има голяма група от хора, които ровят денонощно в снимките, които получава НАСА от своите автоматични сонди и откриват наистина интересни детайли.

Уфологът твърди, че Луната може да е била обитаема в далечното минало. Той не е уверен кои точно са създателите на тези постройки – коренни жители на Луната или извънземни от други планети.

Обичайно част от интернет обществото, следящо темата, се отнася с голяма доза скепсис към поредната изява на Streetcap1. Но както винаги – има и хора, които му вярват. Самият уфолог се е опитал да разсъждава на тема произход на постройките.

Той предполага, че в миналото Луната може и да е била населена. Още една теория, издигната от него предполага, че тези здания са база за прекачване на извънземни.

По-рано бе съобщено, че учени от Япония са открили на Луната огромен тунел с диаметър 65 метра. За произхода на тунела не е известно нищо и поради това е рано да се твърди, че той има изкуствен произход. Възможно е в бъдеше земни астронавти да използват този тунел за строителство на лунна база.

По материали от чуждестранния печат

Бел. на www.snaiper-bg.net: По социалистическо време, за което вече цели поколения имат доста мъглива представа, цензурата беше като многоглава и често – непредсказуема ламя. Понякога беше доста изненадващо какви книги например се забраняваха и спираха от печат. Някъде към 80-те години се заговори, че под печат е книга за Ванга – вече много популярна в България. Издаването й бе спряно.

Тогава обаче намерихме познати в печатницата, където се подготвяше за печат и се сдобихме с ксерокопие на въпросната книга на Красимира Стоянова. Разпределихме си по 40-50- страници на човек. Всеки пишеше под индиго на пишещи машини така, че като си изпълним „нормата“ – да имаме по една цяла книга.

И така в моята част имаше един такъв пасаж: Питаха Ванга за кацането на американците на Луната. А тя – според онзи оригинал отговаря: “ Те не показаха и едно синапено зрънце, от това, което видяха на Луната“.

Десетилетия си блъсках главата за това „синапено зрънце“.

Отначало си мислих за версията, че американците не са стъпвали на Луната. Но отдавна не вярвам на  тази конспирация, поради простата причина, че руските космонавти – най-върлите конкуренти в Космоса на американците, никога не са изразявали съмнения в тези кацания на Луната.

Затова подобни разкрития в интернет за артефакти и постройки в мрежата напоследък директно ми се връзват с онова „синапено зрънце“ на Ванга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *