24/04/2024

Летящите монаси от Тибет (видео)

Загадъчното Тибетско плато е родина не само на духовни учения и школи, които сега вълнуват не малка част от представителите на човешкия род. Тук се случват или са се случвали и други удивителни неща. Хиляди са наблюдаваните НЛО в този регион. А напоследък заради масовото разпространение на качествена техника за заснемане на видео доказателствата за това са и документални.

В Тибет съществува място – в района Долпо, на надморска височина 4000 метра, с високи отвесни скали, в които в най-високата им част са издълбани множество пещери. Те са абсолютно недостъпни без специално алпинистко оборудване.

Местните жители обаче твърдят нещо удивително – в тези пещери преди много векове са живели…летящи хора. Летящите монаси са се придвижвали по въздуха и са строели своите жилища нависоко. А долината под тези пещери е възможно да е място на най-голямата катастрофа на НЛО в историята на човечеството. Местно предание гласи, че преди 14 века от небето паднала огнена колесница, която управлявал демон на злото.

От това сгромолясване земята на площ от много километри била разтопена. Въздухът бил заразен с нещо, от което кожата на хората се покривала с тумори.

Затова местните хора събрали останките от това зло и ги погребали в каменна ступа. В нея главният гуру затворил и демона.

Съвременни учени твърдят, че в тази ступа са погребани останки от извънземен космически кораб, както и останките на единствения оцелял в тази катастрофа извънземен.
Експедиция се отправя към скрития в ковчег извънземен.

С помощта на местните намират въпросната ступа, но хората твърдят, че погребаните останки не бива да се отварят, защото веднага ще започнат войни и епидемии.

Една от удивителните констатации на участниците в това проучване е, че скалите в тази долина – място на евентуална катастрофа на НЛО, не отразяват, а поглъщат звуците.

На снимката: Местните жители на Тибет твърдят, че именно в тази ступа са погребани останки от НЛО и извънземен демон.

 

 
https://youtu.be/nw8qE2N8NuA
https://youtu.be/nw8qE2N8NuA
https://youtu.be/X2r0yDByPS0
https://youtu.be/X2r0yDByPS0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *