18/04/2024

Напред народе, към робството чрез чипиране

“Започна поробването на човечеството чрез „чипизация“

Някак покрай ушите ни минават едни опасни намерения на управляващите, които ще обезсмислят напълно понятието СВОБОДА. Нека не бъдем лекомислено доверчиви – човек не може да бъде щастлив, ако не е свободен. Освен ако никога не е вкусвал свободата и не знае, че тя съществува.

Предстои поставянето на чипове на личните ни карти, вече се вземат пръстови отпечатъци от болните като от престъпници. Тоест, вървим с бързи крачки към тоталитаризъм от най-долнопробен тип. И с далеч по-големи възможности за всеобща репресия, отколкото са имали досегашните диктаторски режими през цялата човешка история.

Последният етап ще е вграждането на чипове в телата ни. Може и да не ви се вярва, но това вече се случва в САЩ, в Бразилия. А официалният пропаганден мотив, който кара хората доброволно да се съгласяват на това, е осигуряване на закрила.

Вижте какво мъти в тази посока родното ни МВР ТУК.

От години хора с изострено чувство за справедливост и ценящи свободата си предупреждават за реалната опасност да ни превърнат в контролирани роботи ала Оруел. Дори твърдят, че всички тези атентати и кланета по планетата имат точно такава цел – да подкарат стадото доброволно към чипиране.

Спомнете си Апокалипсиса и предупреждението на св. Йоан за знака на звяра, който ще бъде поставен върху ръцете или на челата ни и без тях няма да можем дори  в магазин хляб да влезем:

„Той ще направи това  – малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, ще имат знаци на дясната си ръка или на челото и то ще направи така, че никой няма да може нито да купува, нито да продава, освен този, който има този знак или името на звяра, или числото на неговото име”, се казва в „Апокалипсис” на св. Йоан Богослов.

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *