20/04/2024

Джон Кери скри от света тайните на Антарктида за 35 години напред (видео)

a-2a-1Джон Кери летя до Антарктида, където на 11 ноември се проведе закрито обсъждане и подписване на нов Междуправителствен договор. Според него Антарктида ще закрита за посещението на частни съдове за 35 години без предварителното съгласие на упълномощените по този въпрос.

Добавете към този елемент информацията от предхождащи събития, станали в Антарктида, когато Обама посети през март тази година, а през февруари до там пътува и патриархът на Русия Кирил.

Едновременно с визитата на президента Барак Обама на Южния полюс, неговият директор на ЦРУ Джеймс Клипер направи тайно пътуване до Австралия по същата тема – това е страната, която счита за своя почти половината Антарктида.

Патриарх Кирил направи литургия в Антарктида и странно нарече безплодните земи на този континент „образецът на идеалното човечество“, където няма оръжия, никаква военна дейност и където не се правят никакви научни изследвания.

Но ние знаем, че това не е съвсем така. Няколко научни експедиции, които са се отправяли към Антарктида. Това бе потвърдено в интервю с Ричард Бърд, който казва, че регионът ще стане център на научни изследвания.

На 18 октомври – месец преди визитата на Кери в Антарктида, WikiLeaks публикува 23 изображения от Ледения континент.

Две от тях илюстрират тази преводна публикация.

Според Mr Cati това не са обикновени фотографии, а със смисъл и намеци за тайните на Антарктида. Той стига до извода, че всички тези височайши посещения се осъществяват с тайни цели и за скриване на тайните на Антарктида.

Да не напомняме за старата и шокираща информация за Антарктида от типа на операция Highjump на адмирала Ричард Бърд с участието на 5000 американски военнослужещи и какво са намерили там. Или пък какво се е случило през 1965 г. и на какво са станали свидетели учените и военните от Великобритания, Чили и Аржентина около Антарктида.

Ние се интересуваме от по-свежа информация.

Например като тази: Strange Goings On in Antarctica – Did they find some sort of lost ancient high technology there?

Нещо странно се случва в Антарктида, какво са намерили там?

От Южния полюс се промъкна интересна информация: „Ръководителите на Националния научен фонд (NSF) са извършили медицинска евакуация от научната станция на Южния полюс.

След всестранни консултации с медицински специалисти, ръководителите на NSF решават, че медицинската ситуация в станцията Амундсен-Скот на Южния полюс изисква срочно транспортиране на един от сътрудниците в станцията до болница, за да позволи високо ниво на медицинско обслужване, което е невъзможно в станцията.

Пациентът е от сезонно наетите работници в рамките на договора на Lockheed Martin – генерален изпълнител, имащ основен договор с организацията по поддръжка на научно-изследователските работи, провеждани от NSF по антарктическата програма на САЩ (USAP).

NSF не съобщава повече лична и медицинска информация, за да „защити конфиденциалността на пациента“.

Повторете, моля?!!!? „Локийд Мартин“ има генерален договор за провеждане на научни изследвания в Антарктида?

Това е същият този „Локхийд Мартин“, който е специализиран в областта на авиопроизводството и аерокосмическата техника.

Същият „Локхийд Мартин“, който се явява военен доставчик № 1 в САЩ?

Източник: http://ufosightingshotspot.blo…


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *