19/04/2024

Да поканим българите от Евразия да се завърнат у дома (видео)

Заради мръсната идеологическа пропаганда обществото ни не знае нищо или почти нищо за милиони хора, които се чувстват българи, които се разплакват само от произнасянето на името България.

Държавниците ни рядко се сещат за тях, правителствени чиновници рядко ги навестяват. Като изключим донякъде Западните покрайнини.

Древна България има огромен шанс да се справи с демографската криза и мигрантското нашествие, сред които джихадистите си личат от 100 км.

И България, и българите, ще спечелим вкупом, ако поканим желаещите българи да се преселят тук – при нас. Стотици села всяка година изчезват от картата на страната ни. Значи има къде да отидат.

Новоизбраният президент Румен Радев може да свърши чудеса в тази посока. Той подписва указите за назначаване на посланици.

Могат да се открият консулства в териториите с компактно българско население в Евразия. И няма нужда да откриват топлата вода – да вземат модела на американските дипломати и начина, по който те селектират имигрантите, защото както обикновено първи от новопоявили се възможности се възползват криминални и неблагонадеждни типове.

Работата на тези дипломати да бъде да отворят вратите на България за стойностните и трудолюбиви хора.

„Ще създам група във фейсбук под това мото. Който иска да се включи – с публикации, коментари, с идеи.

Вижте за какво копнеят българите от Волжка България във видеото:

Елена Еманулова


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *