24/04/2024

НЛО се скачва с Международната космическа станция (видео)

Екип уфолози от SecureTeam10 след проучване на запис от камера на борда на Международната космическа станция     ( МКС ) публикува в мрежата доста изненадващо видео.

Една от камерите на станцията, оказва се, е успяла да засече скачването на МКС с неидентифициран летящ обект.
Знаменитият уфолог Тайлър Глокнър, член на SecureTeam10, публикува видеото, заснето в началото на юни тази година. Твърди, че кадрите са предоставени от анонимен източник.

На видеото достатъчно ясно е запечатано бяло кълбо, което се появява буквално от нищото до МКС по време, когато станцията летяла над тъмната страна на Земята.
Кълбото се появява иззад цилиндричен модул на станцията, приближава се към него, след което внезапно изчезва – не се появява от другата страна на модула, както се очаква от преминаващ обект. Всичко станало за около 25 секунди.
Тези подробности дават възможност на някои специалисти да твърдят, че става дума именно за скачване на НЛО с МКС.

Видеото вече е гледано от над половин милион потребители.
Според изследователите по времето на това събитие не са се извършвали никакви ремонтни работи, поради което извън модула не е имало астронавти. Тайлър Глокнър твърди, че се е случило нещо удивително, но съвсем не за първи път.

Преди няколко години в мрежата е публикувано видео, на което неидентифициран жълт обект с ромбооразна форма, се прикрепва към МКС.

Сред интернет потребителите обаче има немалко скептици, които предполагат, че на това видео всичко на всичко е запечатано падането на метеорит над Аризона, което се случило в същия ден и просто сполучливо е попаднало в кадър.

Експерти на свой ред предполагат, че в кадър може да е попаднал спътник на една от държавите, който събира секретна информация. А светлината на обекта само само доказва, че той е оборудван с лазер за предаване на информация, е коментарът им.

Някои от изследователите се изказват и в посока на това, че информация може да събират и кораби на извънземни, ако все пак обектът е бил техен.

Никой не изключва, че публикуваното видео може да е и фалшификация. Още повече официални лица не са коментирали събитието, запечатано във видеото. Но и това не е аргумент в полза на едно земното обяснение на събитието – свидетели сме колко десетилетия наред властите отричаха събития, свързани с НЛО. Напоследък обаче започнаха да разсекретяват документи за „неслучили се“ случки поради изтекла давност на документите и заради упорството на УФО изследователите.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *