25/04/2024

Крион – практиката освобождава тялото от лоши енергии

Отпуснете се и заемете удобна поза. Представете си, че като Божествен Дух изследвате своето биологично тяло. Вие гледате това тяло с голяма любов и грижа, с желанието да го приведете в хармония да го излекувате. Мислено проучвайки тялото отвътре вие забелязвате области, в които има дискомфорт и напрежение.

През очите на Духа можете да „забележите“ някои затъмнявания или кухини, съответстващи на тези области. Също така може да имате чувство на тежест, неподвижност, или да усещате някаква гъста, лепкава, непрозрачна субстанция. Можете да почувствате, че там няма светлина и не циркулира енергия.

Със силата и намерението на своя Дух насочете в тези области чисти, светли енергийни потоци. Ще почувствате как тъмнината в тези области се измества и се разпръсва. В същото време може да се появят емоциите, които са създали тези тъмни енергийни субстанции.

Позволете на тези емоции да се проявят, защото след това те по-лесно ще ви напуснат. Не се страхувайте от нищо, не забравяйте, че този мрак представлява само нискоенергийни вибрации. В присъствието на енергии с висока вибрация – насочваната от вас Светлина, те просто не могат да продължат да съществуват и ще бъдат преобразувани.

Представете си, че на мястото на тези „черни дупки“ или кухини, започват да циркулират чисти, светли и прозрачни енергийни потоци, разтварящи остатъците от дисонансни енергии.

Ако усещате, че тъмнината се поддава трудно, че дисонансните енергии в тялото ви по-скоро са като твърд камък, помолете своята Божествената същност и вашите ангелски помощници да ви с действат да създадете виолетов пламък, който ще насочите към тези дисонансни енергии.

Виолетовият пламък – това е е мощна трансформираща, преобразяваща сила, пред която не може да устои дисонансната енергия, без значение колко е силна и дълбоко вкоренена.

Но не забравяйте, че за създаването на такъв виолетов пламък се изразходва много енергия, така че не искайте това ако чувствате умора и липса на сила. И във всички случаи помолете за помощ вашия Дух и ангелите, за да свършите тази работа.

Teo Schmidt

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *