29/03/2024

Още ли си мислите, че някой тръпне от нетърпение да ни защитава?

Мераците за създаване на европейска свръхдържава или иначе казано за Европейски съединени щати, се (коментира – вижте подробности тук)  в мрежата не от сега. Зад идеята стоят архитектите на новия световен ред.

Не че светът няма нужда от нов световен ред. Само че този, за който се борят силните на деня – онези, които стоят в сянката на президенти и премиери на великите сили и им дърпат конците, си го представят така, че по никакъв начин не предвижда свобода и справедливост.

Точно обратното. Целта на занятието е целият свят да се впрегне като добитък, като добре организирани роби и да обслужва шепа шизофренични маниаци на тема богатство, които искат да са безконтролни властелини на света. Целта е да се осигурят милиардите печалба на около 140 компании, които отдавна се опитват да завладеят света. Не случайно средната класа или масово я няма по земните ширини, или където я имаше се стопява все повече и повече.

Интернет обаче (засега) се оказа непредсказуемото препятствие пред тези мераци, които нямат нищо общо с официално оповестяваните цели за колективна сигурност. Ако наистина искаха сигурност досега само за няколко месеца щяха да са наврели в миша дупка всякакви организирани екстремисти. Или искат да кажат, че ИД е по-силна от целия останал свят?

Но страхът от терор на жадуващите нов световен ред е нужен както въздуха за всяко живо същество. Страхът и паниката ще накарат повечето от хората, които се изморяват много бързо, когато използват собствените си глави по предназначение, да поискат да ги пазят, отказвайки се доброволно от свободите, които имат в момента.

Не е случайно, че на всяка годишна среща на Клуба на билдербергите неизменна точка от дневния им ред е как да се въведе Контрол над интернет. Не че не го правят и в момента, но все пак не е тотален, както им се иска. Успеят ли да го направят – до пълната им победа остава само една крачка.

А когато скромни сайтове като www.snaiper-bg.net говорят открито за същите проблеми, за които пише вестник „Експрес“ едни „добри, ама мноооого добри и загрижени хора“ го удрят по най-подъл начин, внушавайки на читателите му, че е измамнически и че ще ви открадне паролите, за да ви източи парите, дето повечето от вас въобще не притежават.

Работи се усилено в тази посока – създаване на Европейски съединени щати. Ако беше в полза на хората – няма лошо. Но ако все пак ви много ви се иска да вярвате, че целта на занятието е благородна, а не е икономическо робство и отнемане на свободите ни, вижте Гърция. Като тръгнаха да я благородно да я „спасяват“, кого спасиха – обикновените гърци или една шепа банкстери? Не ограбиха ли по най-безсрамен начин многогодишните спестявания и пенсионните осигуровки на хората?

И след този много нагледен пример пред носовете още ли си мислите, че някой няма търпение да започне да ни закриля?…

Автор: Елена Емануилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *