28/03/2024

Милош Земан: Свидетели сме на организирано нахлуване в Европа

Мигрантското цунами – с това ще остане в историята изтичащата 2015 г. Онези, на които им хрумна да гледат репортажите за това цунами без грам звук, видяха в лицата на 90 на сто от мигрантите не ужас, който ги е прогонил от домовете им.

Видяха едни млади нахъсени мъже, на челата на които сякаш пишеше: „Сега ще ви разкажем играта“. Тоест още нищо не сме видели…

Подобни оценки правят не само обикновените хора, но и все повече държавници. Разбира се без гъзомийниците, каквито са за съжаление нашите.

Чешкият президент Милош Земан определи навлизането на мигранти в Европа от Близкия Изток като „организирана инвазия“, съобщава “Гардиън“. Той призова младите мъже от Сирия и Ирак да останат в страните се и „да грабнат оръжие“ срещу „Ислямска държава“.

„Убеден съм, че сме свидетели на организирано нахлуване, а не на спонтанно движение на бежанци“, казва Земан в коледното си обръщение към чехите.

Той допълни, че състраданието на европейците е „възможно“ по отношение на старите, болните и децата, но боеспособните мигранти трябва да се върнат в родните си страни и да воюват срещу радикалните ислямисти.

„Голямо мнозинство от нелегалните имигранти са млади мъже в добро здраве и ергени. Чудя се защо тези мъже не грабват оръжие, за да воюват за свободата на страните си срещу “Ислямска държава“, коментира Земан (на снимката).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *