19/03/2024

Борбата за мир така ще се разгори, че жив човек няма да остане

Спомняте ли си кой какво спечели от атентатите срещу Световния търговски център в Ню Йорк? И кой какво загуби?

Например спомняте ли си за печалбите от петрол на фамилия Буш и компания – и баща, и син президенти предизвикаха и водеха войни в Персийския залив. А за продадените срещу милиарди долари оръжия на обявените за демократи нови главорезки режими там, където САЩ изнесе поредната си порция „демокрация“?… Няма нужда от повече примери – те са много – който иска – ще си ги намери.

Сега трябва да гледаме с широко отворено съзнание, ако истината и справедливостта са ни скъпи. Да видим кой ще спечели в зелено от атентатите. Тоест – кой е истинският поръчител на кланетата в Париж.

Ще ни убеждават и убедят, че Третата световна война е неизбежна, заради защитата на свободата ни.

И ще ни отнемат почти всички свободи с аргумента, че ни пазят от тероризма. А истинската цел е да печелят баснословно като ни контролират и експлоатират до дупка.

Ако все пак това е грешно разсъждение – нека САЩ и компания да ни докажат не с война, а с акции на тайните им служби срещу тероризма, че работят за човечеството, а не срещу него.

Попитали радио Ереван: Ще има ли трета световна война?

А радио Ереван отговаря: Не, трета световна война няма да има. Но борбата за мир така ще се разгори, че камък върху камък няма да остане и жив човек няма да се намери.

Вярвате или не, но този виц е от апокрифните – така наречените за „златната решетка“, и е още от 60-те години на миналия век и хилядолетие. Иначе казано – малко след края на най-кървавата война в човешката история…

Нека си използваме главите по предназначение…

www.snaiper-bg.net

Снимката е от разрушения Алепо (интернет)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *