29/03/2024

Как лесно да енергизираме водата и да се радваме на добро здраве

Енергизирането на вода е лесно и ефективно. Просто вземете малък съд, за предпочитане стъклен и го напълнете с вода. Стъклена чаша с вода също ще свърши работа.

Поставете чашата на маса, седнeте удобно срещу чашата, поставете ръцете си от двете страни на чашата и навлезте в медитативно състояние.

Не е необходимо ръцете ви да докосват чашата, но е нужно те да са много близо до нея. Ако ръцете ви допират чашата, уверете се, че те не се опират взаимно (включително и пръстите), за да може енергията да тече от едната до другата ръка през водата, вместо да тече от едната към другата ръка.

Докато енергизирате водата, представете си (възможно най-реално, почувствайте го!), точно как смятате да използвате водата и след това завършете програмирането чрез представяне на крайния резултат, който желаете да постигнете. Енергизирайте водата приблизително за около 5 минути.

След енергизирането на водата, излезте от медитативното състояние и използвайте водата, както сте си представили и/или програмирали.

Водата може да бъде програмирана да се използва по много начини и трябва да се използва както е програмирана. Например:

• За общи здравословни проблеми, водата се програмира да се поеме от вас или ваш близък. Докато водата се поглъща, мислено си кажете “С всяка глътка вода, аз изпращам модела на съвършенство до всяка клетка от моето тяло”.

С тази програма може да си представяте водата, навлизайки, движейки се във вашето тяло и повлиявайки на всяка клетка на тялото ви, до постигне на здраве.

• За специфични здравословни проблеми, си представете погълнатата енергизирана вода, отиваща право до областта, до която се отнася и лекуваща проблема. (Пораждаща конкретния орган да си възвърне здравето или конкретния здравословен проблем да се коригира)

• За кожни проблеми, обриви и отворени рани, програмирайте водата да се прилага директно върху кожата. Използвайте дестилирана вода за това приложение. За очи програмирайте капки за очи. За нос – спрей за нос.

• Също така, можете да енергизирате водата за вашите домашни любимци, цветята и растенията.

Пийте енергизирана вода и ставайте все по-здрави!
Веднъж като се научите да енергизирате вода е също толкова лесно да енергизирате храната си. За ваше здраве – наздраве!

Тази статия е благодарение на Клуб Силва Варна

Променете водата, променете живота си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *