Това видео разплаква 99 на сто от зрителите

Животните как умеят да обичат! Човеците могат само да им дишат праха. И да се учат от тях – стига да могат и стига да поискат. Защото май не е въпрос на учене – любовта просто трябва да извира сама и спонтанно от сърцето. Само тогава е толкова искрена, че може за те разплаче.

Казват, че 99 на сто от гледалите този клип не издържат и проронват поне по една сълза, че и повече. Момченце с болестта на Даун и куче. Ще ви разтопят…

Колко често обаче се срещат и такива – подчовеци, които минават покрай болни деца и съскат – изрод…

Това видео е качено в мрежата с любезното разрешение на Джим Stenson, който вероятно е първоначалният собственик на авторските права.

http://bg.checkonline4you.com

(Visited 1 339 times, 1 visits today)

One thought on “Това видео разплаква 99 на сто от зрителите

  1. Alexandra

    Животинките усещат душата, не се влияят от визията (която е като пандемия всред хората). Кученцето подкрепя душата на детенцето и това не е единичен случай. Когато умирах сиамското ми коте се притискаше до мен, не се отделяше и плачеше … това ми помогна да остана жива. НО КОЛКО ХОРА В БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАМИСЛЯТ че живота не е това, което е ежедневието ни?
    „Човек няма две сърца – едното за хората, другото за животните. той или има сърце, или няма. – Алфонс Дьо Ламартин“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>