Луната не е това, което ни внушава официалната наука

Известният американски писател фантаст и учен Айзък Азимов е обръщал внимание на някои от “странностите” на Луната, които му позволявали да предполага, че нашият “космически съсед” вероятно не е естествен (космически) обект.

Eто какво казва Азимов: “Срамно е, че ние все още не знаем какво всъщност прави там нашата собствена Луна. Тя е твърде далеч, за да бъде истински спътник на Земята; твърде голяма, за да бъде “хваната” от гравитацията на Земята; шансът да бъде заловена Луната от земната гравитация на такава почти кръгова орбита около Земята, е твърде малък, за да се мисли, че това е правдоподобно.

Има, разбира се, теории, че някога Луната е била много по-близо до Земята, а след това постепенно се е отдалечила в резултат на приливното въздействие. Но ако Луната е истински спътник и се върти около Земята на разстояние, да речем, 2000 мили, тя щеше да се върти в равнината на земния екватор – такова нещо няма. Но ако Луната не е истински спътник, какво е тогава? “, се пита Азимов.

Всъщност какво е нашата Луна наистина? Някои учени (и са все повече и повече) вярват, че Луната е изкуствено тяло, докарано на “буксир” в околоземна орбита в далечното минало от някоя суперцивилизация, с цел да бъде поправена или, например, за да наблюдава нашата цивилизация дълго без да показва своето присъствие. Луната е просто перфектна за тази цел. И основните дейности на тази свръхцивилизация трябва да са съсредоточени върху невидимата страна на спътника.

Не случайно още в началото на 1960 г. известният астроном Карл Сейгън предполага, че извънземните имат на невидимата страна на Луната своя база. Но, както отбелязва руският уфолог Владимир Ажажа, лунни бази има и на видимата и на невидимата страна на Луната. Например, в близост до кратера Кинг или в хиляда малки безименни кратери около Морето на Смит.

В книгата си “Хроника на Летящите чинии” той пише: “… ние открихме следи от обитателите на Луната. Това са почти всички геометрични фигури, включително и големи инсталации, стационарни знаци и писма (йероглифи), постройки и конструкции за транспорт, живеене и работа.

Ние открихме Тяхното присъствие по такива признаци като прах, светлини, струи, излизащи от много малки кратери, газ, светлинни лъчи от кратери, които те редовно посещават, кули за приемане на електромагнитни вълни на върховете на най-високите планини.

Видяхме тръби и тръбопроводи, зъбни колела, обширни покривни ръбове, които създават свои конструкции, обекти, които биха могли да бъдат форми на живот. Тези данни идват от ограничен брой фотографии, направени от НАСА”.

Затова може да се каже, че многото изкуствени предмети върху лунната повърхност, странността на нейната орбита (кръгова форма, съответстваща на размера на Луната и Слънцето при наблюдение от Земята, и така нататък), свидетелстват за съществуването на голям брой огромни кухини под повърхността на Луната (“камбанна” вибрация на повърхността при падане на обекти), както и различни гравитационни аномалии. Всичко това е ясен показател в полза на хипотезата за изкуствения произход на Луната.

Тази хипотеза е много по-различна от официалната позиция на ортодоксалната наука, за която знаем от училищни и университетски учебници. Защо за всичко това повечето учени, както и представители на властите, предпочитат да пазят мълчание или да го осмиват?

Но има все повече и повече признаци, че през следващите години ще ни открият поне част от тайната за извънземните цивилизации.

http://bg.checkonline4you.com/

(Visited 4 084 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>