19/03/2024

Как природата ме излекува от рак

Това е автентичният и искрен разказ на Александра, която избра различен от утъпкания път на изцеление:

Ще споделя това, което търсих и намерих, което научих и приложих. Без лични драми, а съзнателен, рационален анализ. Не се страхувам от смъртта, но реших, че няма да си отида от този свят по този начин, че няма да се гърча от страх, няма да треперя и да се моля на доктори. Ще си отида, но не от болест, а просто защото ми е дошло времето

БИТКАТА С РАКА

Дали се бием с рака, или коя да е друга болест? Едва ли. Трябва да се бием с нашия неправилен начин на експлоатация на живота, който ни е даден. Дълбоко убедена съм, че не произлизам от маймуните, дори самият Дарвин е бил потресен от тълкуването на направените от него наблюдения (непопулярно в публичното пространство, с много пречки се разпространява негово възражение относно изкривената теория за произхода на човека).

Стигаме до основното – има БОГ, има създател на вселените, на хората. За мен това беше и е водещ фактор при разсъжденията ми. Това има решаващо значение за реализиране на идеята и постигане на положителните резултати. Трябва да вярвате, че БОГ иска да Ви помогне, че иска да сте излекуван, че иска изобщо да не се разболявате. Тази увереност дава кураж, смелост, решителност. Ще идват кошмарни мисли, че няма начин да се справите, но Вие съзнателно прогонвайте тези капитулантски идеи, защото те водят до ликвидацията Ви. Мислете за децата си – колко са прекрасни, за цветята и боровите гори, за животинките, които чакат от нас да се погрижим за тях.

Елиминирайте съзнателно страха – той убива

Успокойте, уравновесете емоциите си – силните емоции, били те на ярост, притеснение или радост – убиват.
Вкарайте в баланс рН-то на кръвта си! Киселинната среда е „развъдник” на ракови клетки, на диабет, хипертония. Много е тясна границата на балансираното рН и затова трябва да познавате кои продукти какво ви носят. Българите се хранят изключително неправилно и кръвта им е с киселинен характер. Не забравяйте, че всички лекарства внасят киселинност в кръвта ви. В САЩ всяка година умират около 5000 човека само от аспирин!

Не се подвеждайте по реклами и лъскави опаковки на готови храни – те са пълни с вредни съставки, които убиват бавно, но сигурно.

Храната Ви трябва да засища и да е полезна, а след това – приятна на вид и чак след това – вкусна. И аз обичах някои неща за похапване, но сега ги елиминирах от „списъка си”.
За да започнем да говорим за мерките за „битката с рака”, трябва първо да нормализираме храненето си и психическото си състояние. Най-добре би било да прилагате превантивни мерки преди да е станало късно. Но, дори и когато сме разрушили стабилността на организма си, пак битката ни може да е победоносна.

За целта, добре е да прочетете книгата на Едуард Грифин „Свят без рак” – аз я намерих цяла без съкращения на руски. Изследователят разказва за едното средство, което аз приложих – витамин В17 (амигдалин, или другото му название лаетрил). И в българските сайтове пишат за В17, но доста плахо, дори сдържано. Човек трябва да прояви смелост и решителност. Но за приложението на В17 – малко по- късно. Сега само ще спомена, че го има в ядките на кайсиевите костилки, особено в горчивите, НО – СУРОВИ без сол или други добавки, без термична обработка. Има го и в други плодове на природата – общо около 1200 на брой.
Сега ми се иска да споделя резултата от изследванията ми преди да приложа мерките – рак на яйчниците. За този вид рак съвсем чистосърдечно медиците си признават, че нямат определена представа за причините за появата му; много трудно се диагностицира и то – частично и всъщност „картинката” се изяснява, когато ви отворят на хирургическата маса. Тогава следва едно безогледно рязане просто защото обикновено вече е късно. Този вид рак неофициално се нарича „тихата смърт” – хората не разбират своевременно по нищо, че им се е случило нещо толкова опасно.

Освен амигдалина, решаващо средство е джинджифила. За силата и качествата му научих от историите на китайските императори. Джинджифилът е силна противоотрова, а при ракови изменения, довежда раковите клетки до канибализъм – те се самоизяждат. Джинджифилът се прилага пресен! Изсушеният смлян в пакетчета, внася киселинност!
И да стигнем до ликопен – средство не на тежката битка, но укрепващо съсипаната имунна система. За ликопена ще приложа малък списък с плодовете на природата, които го съдържат. Ликопенът е „крепежен” елемент на имунната система, кръвотворящ фактор. Той трябва да се установи в менюто ви и да остане там.

И – много чесън, лук, лимони (лимоните са кисели, но на база съдържащите се в тях елементи, не внасят киселинност) и – разни други неща, които ще спомена малко по – късно.

Следва

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *