24/04/2024

Внимавайте в какъв цвят си боядисвате косата

Отдавна е забелязано, че цветът на тапетите или любимата блуза влияят върху настроението и здравето. Цветът на косата – не е изключение. Той играе много важна роля върху външността на жените и разкрива характера. Промяна на цвета на косата може да промени съдбата, така че с такива експерименти трябва да се внимава.

Силно желание за радикално пребоядисване показва промени в живота: нещо се е променило отвътре и се нуждае от външно отражение. Подбраният нюанс издава очаквания.

Смята се, че ако една жена е решила да има по-светли коси, означава че е уморена от вземане на важни решения. Тя иска да се чувства слаба, да се облегне на рамото на мъжа. Силният пол е известно, че предпочита блондинки, но жените с такъв естествен цвят на косата не са много. А наистина ли блондинките са толкова лекомислени?

Разбира се, че не. Светлокосите дами са много сдържани, те са с развита интуиция. Освен това имат математически ум, но околните често пренебрегват това защото блондинките трудно се доверяват, поставяйки си маска на безгрижие. Русата коса символизира устойчивост, и е необходимо да се отчете това от момичетата, които са решили да се превърнат в блондинки.

Тези, които са решили да се боядисат в черно, често им липсва контрол над живота. Тези дами наистина искат самостоятелност при вземането на решения. Те са уморени от това да се оглеждат и искат да са господарки на думите и делата си. Но пребоядисани в черно, някои забелязват, че вече им е трудно да преговарят и да правят компромиси.

Почти винаги зад ярък цвят са скрити тъга и неудовлетвореност. Именно брюнетките по-често се обръщат към психолози. Обикновено ги приемат за фатални, загадъчни жени. Но те разбиват сърцата на мъжете не от жестокост, а от неувереност. В черно могат смело да се боядисват тези, които копнеят да внесат в сивото си ежедневие деловитост и независимост.

Кестенявият цвят показва хармония и баланс. Жените с кестенява коса са загадъчни, но не и фатални. Този цвят е подходящ за онези, на които им допадат домашния комфорт и уют. Освен това те са прекрасни съпруги и домакини.

Червеният цвят е независимост. Организмите на хората, родени с червена коса, произвеждат по-малко антистресови хормони – това е доказано. Този факт обяснява техният активен и понякога не много балансиран характер.

Червенокосите обичат промените, динамиката, приключенията. Тези, които искат да имат такъв цвят на косата, вероятно им липсва нещо специално.

http://bg.checkonline4you.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *