Показаха снимки на извънземно от Розуел (видео)

Американски учени показаха непубликувани снимки на извънземно от тайнствения „случай Розуел“.

На 2 юли 1947 г. неидентифициран летящ обект се разбива в ранчо в Розуел, Ню Мексико, САЩ. Собственикът намерил странни парчета, по които имало йероглифи. Останките били предадени на командващия елитната база на американските ВВС край града.

Вестниците тогава гръмват със статии за катастрофата на НЛО и трите извънземни същества в нея, едното от които е давало признаци на живот. Скоро след това обаче започва масирана дезинформация. Официалната версия била, че се е разбил аеростат с екипаж. А после всеки, осмелил се публично да съобщи, че е очевидец на НЛО, целенасочено е правен за смях пред обществото.

През 2011 г. обаче за „несъществуващия“ инцидент с НЛО край Розуел ФБР разсекрети документ. В него пише за открити три летящи чинии – вижте изключително вълнуващи подробности ТУК.

В тях имало тела на хуманоиди, високи около метър и облечени в сребристи костюми.

Пред препълнена зала с 10 000 зрители в столицата на Мексико – Мексико сити, учени представиха две снимки на странното същество, открито през 1947 година в ранчото в край градчето, съобщи bTV.

„Анализът на тялото на съществото на снимката показва, че това не е мумия, не е човешко същество, не е млекопитаещо, не е и изкуствено изработен модел”, заяви пред препълнената зала уфологът Ричард Долън.

Останките имат четири чифта ребра, вместо дванадесет, както у хомо сапиенс. При повърхностно разглеждане става ясно, че съществото, наричано извънземно, има неприличаща на човек костна структура на краката, ръцете и главата.

Розуел се превръща е една от най-интригуващите мистерии в съвременната история.

По случая са написани много книги и са заснети филми.

Това е един от случаите, предизвикали световно внимание и един от най-важните, разследвани от уфолозите.
https://youtu.be/rFs_U6B5y9c

(Visited 1 618 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>