Читател от Ямбол засне химически трасета над града

Здравейте изпращам Ви снимков материал от тази сутрин. Снимките и видеото са заснети над Ямбол, пише ни нашият читател Стамен Стамов.

Току що прочетох и статията за химическите следи публикувана в сайта. Интересно ми е ,че след като вече тези химически следи не са тайна и се виждат от всички и е доказано, че в тях се съдържат вредни за човека и природата вещества, кой и защо го прави и няма ли някой, който да вземе някакви мерки по въпроса, казва той.

Самолетите се виждат от всички и много лесно може да се проследят по датата и часа на полета и да се проследи чия собственост са и да се вземат някакви мерки. Ако всичко не е с разрешението на правителството все пак.

Бел. ред.: Не само че мълчанието е пълно, но и обикновено се подиграват с авторите и с публикуващите такива текстове. Всеки е виждал самолетни следи и лесно да забележи, че разликата им с химтрейлите е очевадна.

(Visited 730 times, 1 visits today)

One thought on “Читател от Ямбол засне химически трасета над града

  1. хипи

    През 2012 се вдигна аларма и за известно време спряха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>