19/04/2024

Д. Уилкок: 100 гигантски сфери с големината на Юпитер са в Слънчевата система

Коментарът е на Дейвид Уилкок в блога на Бен Фулфорд от 2 март 2015: „Тайните космически програми и участието в земните процеси на извънземните „Сини птици“. (http://benjaminfulford.net/2015/03/02/confusion-and-chaos-at-highest-levels-of-g7-governments-as-revolution-begins/)

(Преразказ)

„В  радио шоу с Джордж Нури направих няколко уточнения, свързани с участието на извънземните в събитията на Земята.

100 сфери с  размера на Нептун или Юпитер са навлезли в нашата Слънчева система през последните 2-3 години. Други са с размерите на нашата Луна и са се появили между 1999 г. и 2001 г.

Пентагонът и хората Кабала (финансовият елит на САЩ) наистина са били развълнувани от това на първо място, защото те са си мислили, че в тези сфери се връщат техните богове – анунаките. Но сферите остават невидими заради тяхната модерна технология, която не позволява да се разглеждат отвътре и им дава възможност да не отговарят на контакти.

„Кабалистите“ са използвали усъвършенствани оръжия, за да стрелят по един от обектите с размер колкото Луната в средата на декември. Обектът пламва и се превръща  в яркочервено петно в небето, което хората са наблюдавали. Сферата пренасочва лъча обратно към базата, откъдето е бил пратен. Това предизвиква сериозни щети и довежда до смъртта на персонала.

От този момент ние имаме забранена за полети зона около Земята и карантина около нашата Слънчева система. На никой няма да му бъде позволено да напусне Земята, както и на всяка друга „колония“, както ги наричат. Те дори не могат да се свържат с външния свят. Никой друг няма да се появи, за да може да деблокира ситуацията.

Групата, която се появи от сферите, е наречена „сини птици“. Колкото и глупаво да звучи, те са хуманоиди с височина около осем фута, произхождат от птича форма на живот. Те имат птичи глави и са с ярки сини цветове на перата. Имат нормално изглеждащи ръце и крака.

Един от моите инсайдъри е бил привлечен към среща, която е била много сериозна. Не е имало никаква гаранция, че ще се върне жив и че няма да бъде подложен на насилие. Едва по-късно става ясно, че „сините птици“ искали да се срещнат с него лично.

Било му е гарантирано, че няма да му се случи нищо лошо. Те му обяснили много неща. Един, по тяхно мнение,  много важен момент  е, че те не са имали никакъв контакт или връзки с „Кабала“. Една от основните групи в космическите програми, която носи името Solar Warden, сега е свързана с тях и те работят с Алианса на Земята, но никога с представителите на управляващия финансов елит.

Те действително са предоставили  интригуваща информация. Те са съобщили, че представителите на „Кабала“ са напуснали Алианса и са променили плановете си. Хората от „Кабала“ настояват за „мигновено насилие“, за да се реши възникналият проблем.

Това  няма да бъде позволено.

Очевидно е, че „птиците“ са решили малко да „забавят“ нещата, тъй като всичко се е случило наистина „много бързо“ –  такъв извод може да се направи от това, което са  казали.

Основното е, че „птиците“ искат от нас да преминем в  реалност, основана на любов и мир. Те искат този преход да бъде спокоен, доколкото е възможно.

Аз не се съмнявам, че инсайдърът е предоставил надеждна информация.“

Бел. ред.: Дейвид Уилкок (на снимката) има наистина зашеметяващи коментари в тази посока. Нека обаче не бързаме с присмеха – та ние не познаваме в дълбочина същината на нещата дори на двайсетина метра около себе си, камо ли по-далеч. Затова е хубаво да си имаме едно наум. Както за сините птици, така и за белите шапки – според Уилкок това са очакваните спасители на Земята – вижте подробности ТУК.

Ако само ви се струва интересно четиво – забавлявайте се. Факт е обаче, че телевизионният канал „Хистори“  беше цанил Уилкок за коментатор на една своя поредица по темата. А отношението на нашия професор Лъчезар Филипов към него е твърде сериозно. Нищо, че някои наричат професора откачалка – но защо ли други пък го канят да чете лекции по цял свят? И защо ли беше включен в един от филмите на „Нешънъл джиографик“ по същата тема – вие си отговорете за себе си.

http://nepoznato.energetika-bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *