Професор Филипов разкрива загадъчни мистерии на Луната (видео)

Когато на Луната кацнали първите астронавти, те станали свидетели на неща, дълбоко пазени в тайна. Проф. Филипов и проф. Гаро Мардиросян разкриват някои от мистериите

Според изследванията на Рудолф Щайнер, Луната се отделила от планетата Земя по време на Лемурийския период.

Много от тайните на Луната умишлено били пазени в тайна, но идва време, в което всичко излиза наяве.

Преди време на Луната е изпратена японска сонда, която засне огромна дупка на обратната страна на Луната.

Целта на тези снимки беше учените да разгадаят каква тайна се пази горе на Луната, но вместо да разкрият тайната, те били доста объркани.

Има предположения, че във вътрешността на Луната кипи разумен живот.

Входът към въпросната дупка се намирал на върха на един хълм, разположен върху Южното полукълбо, където се намира т.нар. Море на мечтите.

Образуваният тунел има асиметрични очертания.

Според изчисления, направени на база снимките от японската сонда, диаметърът на входа е приблизително 130 метра.

Какво има в този тунел, никой не може да каже, а и никой не се осмелява да влезе, защото не се знае на какво може да се натъкне.

Предполага се, че тези тунели водят към множество зали, разположени във вътрешността на Луната.

Учените предполагат, че някога там са живели същества от разумни цивилизации, но учените се страхуват да кажат, че вероятно и днес там продължават да живеят подобни същества.

Ето видеото от прекрасната поредица на Стойчо Керев „Въпрос на гледна точка“ с участието на проф. Филипов, за да научите повече за Луната:

http://youtu.be/RQ1DR5-5YEY

(Visited 5 329 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Професор Филипов разкрива загадъчни мистерии на Луната (видео)

  1. резервна гума

    Много хора имат нужда от психолог и психиатър.

  2. rezervnaguma

    Имаше дупка и на южния полюс. Някакъв летец беше влизал със самолет в нея. Такава дупка има и на Сатурн на северния полюс и вътре в Сатурн имало цивилизация. През тази дупка излитали метеорити, които стигали до Земята. Този професор няма ли да измисли нещо ново? Сайта е готин, но не включвайте откачалки.

  3. Velkan

    Искате ли да ви кажа как е просъществувал светът и какво не е наред.Отначало незнайно как е просъществувал разум във Вселената,който се научил да създава биологични видове.Първо е създал Динозаврите,най различни видове.Но е изградил за тях свят който ние наричаме планета,но всъщност тоса е Небесно царство,или царство в небесата,защото стои в нищото.Той е закодирал закони и магнитни полета които да управляват и движат обектите с постоянна скорост,без да се изменя дори и да минат милиони години.После решава да махне динозаврите и създава познатите ни животни.Мислите ли,че не са създадени.Аз ще ви докажа,че са създадени.Както знаете,човек и животни имат едни и същи органи и функций,като бели и черни дробове.Бъбреци и езици за усещане на вкусовете,както жлъчки стомах,сърца,но и мозъкът.Който е най сложният орган както при човека,така и при животните.Той е изграден от 70 процента вода,другото е вещество което помага да мислим,да помним идр.Мислите ли,че сляпата случайност ще създаде такъв замисъл с еднакви органи и сложна материя като мозъкът.Обаче някои хора са видели и разбрали,че сме създадени.Те са в недоумение как може интелигентно Съззание да създаде хората от месо и кокали и да умират и гният,и да ги ядат зверовете.Те разбрали,че има нещо гнило.Като се има предвид,че това Създание е създало кенгурата,миещи мечки зелфини и би трябвало за е умен.Обаче не е така,остави че има хора,но и джуджета,които са малките хора.Те видели,че е създавал и змии и разбрали,че това Създанке е 50 проценто добро,но останалата част твори зло и е непредвидим в действията си.Помислете кое върти планетата ни,как така сме с едни и същи органи,хора и животни и сляпата случайност би лиъздала мозък и човешкото око,като едно човешко око е колкото 54 мегапикселова камера,знам и други неща и за това,че нашата планета се върти около оста си,но не обикаля слънцето.Защото знаете,че има Съзвездия,като голяма и малка мечка.Те се виждат през цялата година и са винаги на Северният небосклон.И планетата ако тръгне да обикаля слънцето,тия Съзвеззия ще сменят местоположението си и ще им се обърнат фигурите.Но това не става.Даже Египтяни са строили пирамидите по Съзвездие Орион,което пак се вижда през

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>