20/04/2024

Майки лепят стикери по колите на наглите: „Аз съм селяндур“

„Аз съм селяндур!“. Освен това наистина уместно послание за доста фукливи джигити по улици и шосета, защото знаем, че селянин е едно, а селяндур – друго, е изработен и стикер със злокобния надпис: „Искам да съм инвалид“. А отдолу лепенките са „подписани от „Първи частен КАТ“.

Това не е просто само едно остроумно пожелание. Група бургаски майки взеха спазването на закона в свои ръце, след като нагли шофьори всеки ден им късат нервите, съобщи flagman.bg.

Вбесена от тарикатите, спиращи на инвалидни места и върху тротоарите в града, Теодосия Иванова е измислила начин да накаже всеки един нарушител. Жената е подготвила специални стикери, които всеки може да носи у себе си. Тя разпространи в социалните мрежи инициативата, която се казва „Първи частен КАТ” и набира все повече последователи сред бургаските майки, които ежедневно се сблъскват с проблема с неправилно паркиралите нагли бургаски тарикати.

„На мен лично ми писна да звъня на всякакви телефони и да съобщавам за идиоти и нищо да не се прави. Време е да вземем нещата в свои ръце, след като държавата я няма и не защитава нито нашия живот, нито нашите пари. Всички са недоволни от нагло паркиращите шофьори и затова ние правим следното. Надяваме се да ни последват повече хора!”, пише бургазлийката във Фейсбук, като предоставя и файл с готови надписи, които само трябва да бъдат разпечатани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *