20/04/2024

Скоро може да се лекуваме със заредена с целебна информация вода

Няма начин световната фармацевтична мафия да не се намеси брутално в стопирането на уникален, евтин и без странични въздействия начин на лечение на всякакви болести. Учени не само вече работят, но и постигат резултати в тази насока. Те просто зареждат вода с информация какво точно да лекува, а тази информация ще получаваме в кутиите на електронните си пощи. В никакъв случай не бъркайте всичко това с ефекта плацебо.

Звучи фантасмагорично? Не прибързвайте с изводите…

Възможно ли е да спрем главоболие с “ хапче“, получено по интернет? Преди време подобно твърдение щеше да звучи несериозно или като научна фантастика, но не и днес. Интернет трансферът на новия вид лекарства вече е възможен благодарение на иновативния проект „Емисия“ на Международната благотворителна организация DST, а приложението му в здравеопазването тепърва ще се оценява. Проектът е презентиран на Деветата световна научна конференция „Физика, химия и биология на водата“ в Пампорово. За участие в престижния форум у нас пристигат 150 учени от целия свят, сред тях и носителят на Нобелова награда и откривател на вируса на СПИН проф. Люк Монтание, както и проф. Джералд Полак, ръководител на Института за рискови научни изследвания, създаден с финансовата подкрепа от 10 млрд. долара на фондация „Бил и Мелинда Гейтс” .

„Може би ще дойде ден, когато водата ще се превърне в лекарството на бъдещето“, каза при предишното си идване у нас само преди година проф. Джералд Полак. Днес група от 15-ина учени от целия свят, сред които и български, вече са убедени: водата може да придобие лечебния ефект на химически медикамент, ако върху нея се пренесе информационното копие на препарата. И още – оздравителният ефект на новото „лекарство“ не е съпътстван от негативните странични действия на фармацевтичния продукт. Иновативната технология IC Medical, използвана от екипа, е част от големия проект „България – оздравителен център на Европа“, чиято цел е да превърне страната ни в световен център за изследване на водата.

Над 45% от минералните води на Европа се намират в България. Вашата страна може да стане лидер в изследването и приложението на уникалните свойства на водата – казва инж. Евгений Германов, ръководител на междунароната благтворителна организация фонд DST .            

Както и да увеличи трикратно притока на туристи, привлечени от несметното ни богатство –  минералните извори. А проф. Полак вече ни обещава ръководения от него Институт за рискови научни изследвания да има свой филиал и у нас.

„Технологията IC Medical залага на свръхслабото електромагнитно излъчване на всички вещества, предмети и биологични обекти. Явлението е открито още преди сто години. Знае се, че фоновото излъчване носи информацията за самия обект. Новото в случая е, че то може да се предава във всяка точка на земното кълбо чрез интернет технологиите и всички комуникационни връзки“, разяснява инж. Евгений Германов, ръководител на международната благотворителна организация фонд DST, ангажирана с трасиране на пътя на научните иновации до световните пазари.

Автор на технологията за трансфера на свръхслабите електромагнитни излъчвания на биологично активни вещества е съветският радиофизик Марк Грийнстайн. Въпреки намаленото си зрение, граничещо с практическа слепота, той работи дълги години в секретните лаборатории на СССР. През 1990 г. напуска Русия и емигрира в Израел, където среща изобретателя д-р Михайло Шрайбман, създал апаратура, способна да регистрира реакциите на човешкия организъм на електромагнитното излъчване. Двамата създават технологията за трансфер на информационни копия на лекарствени препарати чрез електронни съобщителни мрежи и през 2009 г. я предлагат на  фонд DST за практическо приложение.

Как става трансферът на лекарствата? За да получите безплатното лекарство, трябва да се регистрирате в сайта на IC Medical. За България той е www. newpharm.bg. След това да си изберете от списъка медикамента, чийто информационен образ искате да получите. Засега в списъка са 40 лекарства, още 12 са обект на клинични проучвания. Регистрацията както и поръчката са напълно безплатни. Информационното копие ще пристигне почти мигновено в компютъра ви. То трябва да бъде прехвърлено върху CD, като дискът може да се постави и върху клавиатурата на компютъра или над смартфона. Поставете чаша с минерална вода върху диска за около 20-ина минути. За това време информационният аналог на оригиналното лекарство ще се пренесе във водата и тя ще измени физическите си параметри. Резултатите от клиничните проучвания сочат, че без да е лекарство, тази вода е лековита колкото и фармацевтичният продукт.

Водата в чашата трябва да е минерална, тъй като тя е най-чувствителна към излъчванията, разясняват учените. С десетките си разтворени в нея минерали тя е истинско природно хомеопатично средство и удвоява ефекта на пренесеното в нея информационно копие.

„За последните две години проведохме заедно с лекари над 5 хил. клинични наблюдения, част от тях в България“, разказва инж. Германов. Един от експериментите им с гризачи показва, че оригиналът и копието дават ефект с минимален превес на химическия препарат. А при едновременния им прием оздравителният процес напредва два пъти по-бързо. Опитите, проведени с гризачи, доказват също, че плацебо ефектът – феномен, при който симптомите у пациента се подобряват само в резултат на положителните му очаквания, тук няма място.

Учените са убедени, че иновативната технология, която вече са патентовали като нова форма на лекарство, може да снижи доста приема на таблетки, включително и използването на инсулин. Дозата на инсулина може да се намали, но при едно условие – да има съхранени живи клетки на панкреаса, подчертават изследователите. Досега екипът е наблюдавал и уникални случаи на въздействие на образа на веществото при автоимунни заболявания, хепатит, алергии. „В класическата фармакология химическите препарати имат пряко действие. Ако ви боли пръст, търсят лекарства за проблемите ви. IC Medicals въздейства на органа или на системата, в която има нарушение, водещо за заболяването“, разяснява ръководителят на фонд DST.

На този етап международният екип е доказал, че информационното копие може да въздейства не само на водата. Оригиналът може да се копира и от зехтина, от киселото мляко, виното, зеленчуците, козметиката, меда, восъка, спирта, ароматните масла.

Д-р Марина Логвиненко, лекар, физик и научен консултант към фонда, вече е провела доста научни изпитания в тази насока в Бургас, където живее от 20 години. Събрала е и много изследвания на свои пациенти, съгласили се да се подложат на новото лечение. В архива й има и снимков материал, и лабораторни изследвания, регистрирани от независима външна лаборатория. В момента тя продължава наблюденията си и в естетичната хирургия. „Резултатът е поразителен. Информационното копие на сока от нони, растение с широко действие, включително и с подмладяващ ефект, прехвърлено с помощта на диск върху козметичен крем, подмладява чувствително кожата. Всъщност тук няма магия. Изчезват свободните радикали и кожата бързо се регенерира – добре познат физичен закон“, отчита д-р Логвиненко.

http://temadaily.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *