19/04/2024

Д-р Колдуел: Всички видове рак могат да бъдат излекувани за 6-8 седмици (видео)

Това е един много важен филм за всеки, той трябва да се види. Ракът е лечим. Лечението на рака – това е индустрия с бюджет от трилиони долари. Смятате, че те ще ви дадат нещо, което може да излекува болестта?

Да, точно така. Ракът е бил лечим от дълго време  и заради ужасния и ненормален дневен ред милиони загинаха и трилиони бяха пропилени. Има много случаи в цялата американска история, когато нашата собствена агенция (FDA) е предписвала на хората умишлено отрова. Ние знаем, че те ще направят всичко, за да натрупат много пари и да „друсат“ американския народ в същото време. Моля, събудете се.

Д-р Леон Колдуел (Coldwell, неговият сайт http://drleonardcoldwell.com) бе спрян от федералното правителство, заради големия му успех в лечението на рака.

„Тъй като всички седем братя и сестри на майка ми страдаха от рак, а и баба ми почина от рак и дори баща ми почина от рак, мога да ви кажа, че съм сигурен, че никой друг не разполага с такъв голям опит с рака като мен. Видях го като член на семейство, син и внук от самото начало, докато той не уби моите роднини.

По това време видях повече от 35 000 пациенти и имах повече от 2,2 милиона участници в семинари, които ми писаха, като ми изпращаха коментари и житейски истории. Имам повече от 7 милиона читатели на моите бюлетини и доклади. Аз съм лекар, който има, по мнението на водещи експерти, най-висок коефициент в лечението на рак в света.

В действителност аз съм убеден, че мога да излекувам най-малко 90% от всички пациенти с рак, ако имах правната платформа да работя с тези хора „по схемата на д-р Колдуел.“ Докато пациентът е готов и все още в състояние да направи каквото е необходимо, няма да му се наложи нито хирургическа намеса, нито химиотерапия или излагане на радиация, няма никаква причина ракът да не може да бъде излекуван при повечето хора.

Сигурен съм, че мога да го излекувам за няколко седмици или няколко месеца. Но тъй като законът и тези, които правят пари от страданията и дори смъртта на хората, не ми разрешават да прилагам моята техника, аз законно дори не мога да ви кажа какво да правите или да не правите.

Ето как медицинската професия и фармацевтичната промишленост защитава своите трилиони долари от раковата промишленост. Те „карат политиците да издават закони, които убиват хора или поне ги разболяват, и закони, които не им позволяват да се възстановят. Те могат само да ви направят още по-болни и в крайна сметка да предизвикат смъртта ви, предлагайки ви токсично, опасно и жестоко лечение“.

Видеото в мрежата вече е гледано над 1,5 милиона пъти.

На снимката: д-р Колдуел

http://30dumi.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *