20/04/2024

Гнусни манипулации около катастрофата на самолета над Украйна

Коментар на читател без каквито и да било изменения:

gigy
(анонимен) 20 юли 2014,
14:57

ОБАЧЕ, във връзка с падането на поредният Бойнг 777-200 при това ОТНОВО на Малайзийската авиокомпания, при нас изникват няколко, много …..“деликатни“ въпроса.

Първо – Как така, първоначалните информации бяха, че хора около и в самолета НЯМА? След това се оказа, че точно хората които са пристигнали на място, свидетелстват за трупове, които МИРИШАТ на загнило!!! КОЛКО всъщност са намерените тела? Обявиха, че има 295 пътници на борда нали? КОЛКО са намерените тела? Идентифицирани ли са, при това много важният въпрос – ОТ КОГО са идентифицирани?

Второ – Само на нас ли ни прави впечатление, че практическите първите кадри от „мястото на събитието“ показаха и …… ПАСПОРТИ?? При това не само паспорти, ами ПОЧТИ НОВИ паспорти? Питаме ние….. които явно никога не сме летели с тези „неща“ самолетите….. КАК ТАКА, след като самАлЬОт пада от 10 хил. метра (словом – ДЕСЕТ ХИЛЯДИ МЕТРА) височина…… ВСИЧКО Е НА ПЕПЕЛ, ОБАЧЕ, тези така ценни „хартийки“, служещи за БЪРЗО И УДОБНО разпознаване на хора……. та те са ….НЕПОКЪТНАТИ и забележете –> СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО!!! Пълна мистерия…..

Трето – Колко от вас, уважаеми читатели всъщност видяха ОГРОМНИЯТ ФАЛ на господата отговорни за тази трагедия, а именно ФАКТА, че част от тези паспорти са …. –> ПРОДУПЧЕНИ!!! Да повторим ПРО-ДУП-ЧЕ-НИ !!! Това значи единствено и само едно – НЕВАЛИДНИ = АНУЛИРАНИ!!! Когато си сменяте паспорт (лично го твърдя за Холандия – един от админите), връщате стария, ДУПЧАТ го точно така и ви дават новия !
ЗАЩО, питаме ние, към момента 19.07.2014 г., около 02:53 часа, 99% от записите давани до вчера по международният видео обмен ВКЛЮЧИТЕЛНО ютуб, където се виждат ТОЧНО ТЕЗИ кадри с паспортите…… ги НЯМА!!! ЗАЩО? Усетиха се навреме май за поредният си гаф….. Съвсем случайно нека да припомним „основният стълб“ на „разследването“ при „атентатите“ от 11.09, където „разследващите“ обявиха, че : „пилоти на Ал Кайда“ са управлявали самолетите, понеже, намерили техни паспорти, на две преки от небостъргачите, разсипани на улицата, и забележете, естествено непокътнати….. „Блаженни са вярващите“……. !!!

Четвърто – Колко от вас ЗАБЕЛЯЗАХА ФАКТА, че …РОДНИНИ на „загиналите“ практически НЕ бяха показани? Колко, уважаеми читатели? Едва снощи се показаха 2 (словом два) материала от по 30 секунди, снимани в стаички на „роднини“ !!! Според вас, след като 295 души са загубили живота си ….. КОЛКО ТЕХНИ РОДНИНИ ще скърбят за тях? Как така не се показа НИТО ЕДИН РЕПОРТАЖ НА МОМЕНТА, нито от Шипхол (Амстердам), нито от Куала Лумпур?? Да не би всичките тези хора да са без семейства и без роднини?? Странно нали? Нека да си спомним как само преди месеци роднини на 298 пътника (почти същата бройка като сега) не само, че се бяха събрали на едно място, ами и почти ЛИНЧУВАХА всеки който им падне пред очите, само и само да разберат повече за роднините си?

Пето – Когато един холандец ….стъпи на криво в чужда държава, то той обвинява „инфраструктурата“ и обвинява дори и Папата, че му е виновен Представете си какво става, когато загинат МНОГО холандци при ТАКЪВ случай с този самолет. Знаете ли уважаеми читатели, какъв е отзвука в Холандия в момента? Да Ви кажем ние –> НУЛА – ЗИРО- НИЕНТЕ – НИ-ЩО!!! Споменава се само за един техен сенатор – Уилям Витевийн, забележете, изповядваш вариация=издънка на Исляма!!! Много странно нали?

Шесто – На този полет е летял един човек на име Жоп Ланге, който човек се счита, че е открил лекарство против СПИН, както и такова за предпазване на майки болни от СПИН да предават вируса на децата си. Счита се още, че ТОЧНО на конференцията, за която е летял е щял да ОПОВЕСТИ всичко около откритието му. Хммм, странно „съвпадение“ с това, че на другият полет с „изчезналият“ друг Бойнг на СЪЩАТА компания, където е имало десетина учени работещи за компания на Ротшилд, който вече са разработили уникален военен чип…… уви, тях също вече ги няма.

Седмо – Нека „компетентните органи“ да се „изкажат“ относно друг въпрос. А именно – вярно ли е, че точно „измислените“ холандци чиито паспорти бяха показани във вече почти ненамиращите се видеа, ВКУПОМ ВСИЧКИ са си направили профили във Феисбук, точно на една дата – 23 Април тази година? Да, има такива профили (всъщност вече може и да няма), ОБАЧЕ в тези профили …. НЯМА НИЩО. НИКАКВА ДЕЙСНОСТ, НИКАКВИ ПРИЯТЕЛИ, НИКАКВИ ОТБЕЛЯЗВАНИЯ, НИКАКВА АКТИВНОСТ –> НИ-ЩО !!!

Осмо – Какъв би бил коментара на „разследващите“ относно това, което е публикувал ИСПАНСКИ диспечер, работещ в Киев. В Туитър ясно е отбелязал цялата хронология на събитията видяна от него! При това не като някой случаен „спотър“, а като действаш диспечер в украинското РДВ!!! Публикувахме всичко, което той беше отбелязвал. Може е плод на „пълна случайност“, че неговият профил в Туитър, още вчера беше ИЗТРИТ…… Случайност може би…. мдаммм

Девето – Също от въпросният испанец, а между другото и от руска страна се твърди, че е имало не един, ами дори ДВА МиГ-а които са били в непосредствена близост до Бойнга в момента на загубата му от радара! КАКВО СА ПРАВИЛИ ТАМ УКРАИНСКИ МиГ-ове??? КАКВО? Както и бил ли е променен въздушният коридор на този полет ден/дни преди тази дата на която пада, с цел да мине точно над размирната част, където се водят ежедневни боеве???

Десето – Паднал ли е един МиГ поне в радиус от 10 км от мястото на падане на Бойнг-а? Информации, за които се появиха непосредствено след обявяването на трагедията, но и НИЩО повече? Имаше информации за заловен пилот на поне един МиГ, катапултирал в този момент и намиращ се при „сепаратистите“. Ако го има – КЪДЕ Е ТОЙ и КАКВО КАЗВА за случилото се??? Прелюбопитен момент е това и ако някой си позволи да скрие информация относно това, то значи и той е „в играта“ без значение украинец или руснак е ……

И последно – игрите на „просветените“ наистина нямат край. Ние сме им свикнали, ОБАЧЕ, нека ги помолим господата „велики просветени“ : „момчета, дайте по сериозно, че вече смешни станахте, целият свят ви гледа.

3 thoughts on “Гнусни манипулации около катастрофата на самолета над Украйна

  1. И Путин и останалите западни свине, са в тази мръсна игра. Отдавна подозирах Путин, че си е баш илюминатче, но сега съм напълно убеден, че е част от отборът, проповядващ нов световен ред. Уж са врагове, но са точно толкова врагове, точно колкото са нашите маймуняци в парламента на РБ. Пожелавам на всички тези свине и маймуни, още милиони инкарнации в най-мрачните кътчета на вселената.

  2. До админа на сайта.
    Г-н/жо админ, бихте ли ми обяснили, как се получава така, че когато публикувам отговор и се опитам да въведа антибот кодът, се оказва, че браузърът ми помни кодът. Аз въвеждам даден код за първи път, а той се оказва въвеждан вече. Не съм много наясно с някои неща, но ми се струва, че някой ми бърника в компютъра и той има нещо общо с вашия сайт.

  3. Ха ха ха, че то полицията е втория заподозрян. Нали знаете или може и да не знаете, че към всяко РПУ в по-големите градове, си има щатен експерт/и по кибер сигурността, кой(и)то обаче има/т съвсем други функции, а именно да бърника/т в компютрите на някои класифицирани хора. Принципно това са такива, които не се вписват в стадото, ако изобщо можете да ме разберете. Интелигенцията, винаги е била враг на елита. И това не е моя измислица, а личен опит на един приятел. Преди години, благодарение на познати хакери, успя да стигне до едно ченге от второ районно в Пловдив. Да, не е за вярване, нали. Ама е факт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *