29/03/2024

Животните бягат от Йелоустоун. Ще изригне ли супервулканът?(видео)

Животните бягат от Йелоустоун. Първи това направиха бизоните, сега бягат лосовете, а в скоро време може би, опасното място ще започнат да напускат и хората, пише 2127news.net.

Явно виждаме признаци. Те са изобразени на невидима стена, но ние трябва да ги видим. Скорошните земетресения по Западното крайбрежие на САЩ са знак, че тектоничните плочи са започнали да се движат.

Калифорния и Аляска са разположени върху много опасна линия. Ако в региона стане силно земетресение, тогава е почти сигурно, че ще има „отговор“ от супервулкана Йелоустоун. Само въпрос на време е той да изригне.

Експерти твърдят, че този супервулкан е в покой, но това не е така. Той всъщност е много активен. Вижте кадри от Old Faithful (районът на гейзерите в Yellowstone Park) !

Това никога преди не се е случвало – дим се издига през целия ден, можете да забележите дори люлеенето на камерата. Нещо се случва !

Бел на www.snaiper-bg.net: Някои твърдят, че ако Йелоустоун избухне, това може да бъде краят на нашата цивилизация. Няколко години непрогледен мрак, глад, ледников период…

Но да се молим на Бога първо да не избухне, а ако все пак това стане – прогнозите да са пресилени.

http://30dumi.eu

http://youtu.be/w3xgseLQEBU
http://youtu.be/rMSPrHXvyws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *