18/04/2024

Шокиращо признание на онколог: Ракът е мощен бизнес (видео)

Надеждата за мнозина, поразени от най-страшната болест – доктор Станислав Бързински, който в продължение на повече от 30 години лекува успешно поразени от рак пациенти, обяснява в документален филм, че болестта е своеобразна „манна небесна“ за много фармацевтични фирми по света.

Самият д-р Бързински (на снимката) обаче, въпреки пречките от страна на американското правителство, възнамерява в най-скоро време да пусне в производство антибиотик, с помощта на който болните ще имат много по-големи шансове да оздравеят, отколкото използвайки „традиционните“ методи и средства за справяне с коварната болест. Твърди се, че ракът скоро няма да бъде лечим, защото измамници трупат от него 32 милиона  годишно.

От много време различни общества на онкоболни и граждански сдружения, минали през целия ад, са посочвали, че болестта рак е бизнес – най-голямата индустрия за мирни цели в света с официален годишен оборот над 270 млрд. евро само в САЩ и Европейския съюз.

Болестта е най-страшната съдба за хиляди в целия свят. У нас статистиката сочи, че 74 българи се разболяват от рак всеки ден, а 15 хиляди умират всяка година. Едва ли има българско семейство, което да не познава ужаса от преждевременната загуба на близък без време. В повечето случаи химиотерапията само удължава с малко живота на тежко болните, а мнозина изобщо не успяват да се доберат до непосилно скъпото лечение./vsekiden.com/

One thought on “Шокиращо признание на онколог: Ракът е мощен бизнес (видео)

  1. Поредния търгаш. Пълен мошеник. Ракът е вирус, а вирусите не се вляят от антибиотици. Джиндифилът лекува рака. Няма пропуск.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *