20/04/2024

Удивителни артефакти от древни астронавти (видео)

Не вярвате, че в древността Земята е посещавана от извънземни?  Няколко кратки филмчета по-долу може и да не променят позицията ви, но ще ви накарат да се замислите.

Пръв швейцарецът Ерих фон Деникен още през 70-те години на миналия век изложи тази своя хипотеза, която буквално взриви световното обществено мнение. И вече десетилетия наред той продължава да добавя и добавя нови факти към тезата си.

Отричан и агресивно атакуван в началото, сега водещите научнопопулярни телевизионни канали снимат филми с и за него.

Деникен отдавна има цяла армия последователи, които също издирват уникални и „нелогични” артефакти. Клаус Дон си е направил труда и е събрал в няколко видеа наистина удивителни артефакти.

http://youtu.be/YDITtbrFj80
http://youtu.be/gP0jJflKoDc
http://youtu.be/zhTRtczqgj0
http://youtu.be/rhvu4d7hzG8
http://youtu.be/zCEpDM1gWwA

One thought on “Удивителни артефакти от древни астронавти (видео)

  1. Да приемем че показаните артефакти (скелети на гиганти анунаки и други пришълци или древни земни раси) са автинтични. Ако информацията в Интернет, вестници и списания по тази тема са с цел човешката раса да свикне с тази мисъл. Да свикне че не човекът не е сам, че има други раси, че те живеят на други планети, под водата, на суша, летят и съдават цивилизации. То докога ще продължи този процес. Той е поне от 100 години. Докога?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *