28/03/2024

Нека ограбването на Украйна започне сега!

Е, дойдохме си на думата. Холандия задържа стотици украински милиони. Сега „задържаните“ пари, и тези които тепърва ще бъдат задържани – защото точно така ще стане, ще направят няколко държави от ЕС, задължително и САЩ, задължително и шепа хора (все едни и същи от десетилетия насам) още по-богати с присвоеното – по-точно – откраднатото) в името на „справедливостта“ и „демокрацията“.

Тези милиони няма да влязат в опосканата хазна на Украйна. Ако въобще някога й се върнат ще са свършили добра работа – ще са размножили богатството на богатите. А сега тя, Украйна-та, вече търси заем от 35 милиарда, ще го получи, разбира се,  при заробващи условия, защото колкото по-си на зор, толкова повече кожи ти съдират. А съдраната кожа означава огромни печалби по още едно перо освен директното ограбване.

Но и това не е достатъчно. Украйна е житницата на Европа и не само на нея. Почти със сигурност може да се прогнозира, как борсовите цени на зърното ще бъдат сринати, за да се изкупи на безценица и това богатство на Украйна. И да се препродаде после на други цени, за да се спечелят милиарди по още едно перо.

Те че управниците на Украйна са крали на корем – съмнение няма. Но откраднато вместо при украинците, ще отиде в сейфовете на онези, които са измислили игрите, превръщащи в техни длъжници почти всички държави по света.

САЩ се охарчиха с над 5 милиарда, за да предизвикат „вълненията“ в Украйна. Богатите обаче никога не хвърлят пари на вятъра. Това си е чиста проба инвестиция, която ще се възвърне още в близките дни и седмици на правителството на Америка, на Сорос и компания. Но една инвестиция не се прави единствено само, за да излезе капиталовложението на нула. Печалби са нужни и то – големи. Тепърва ще видим на какво още ще посегнат ненаситните хищници.

Съболезнования, украинци.

Автор: Елена Емануилова

One thought on “Нека ограбването на Украйна започне сега!

  1. И от мен съболезнования не само за Украйна,а и за всички страни в света,които паднахме в този капан на богатите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *