28/03/2024

Брюксел хвърли европейците в устата на акулите

Чиновниците от ЕС продадоха европейците за 30 сребърника на американската корпорация „Монсанто” – разрешиха отглеждането на ГМО царевица на стария континент след като дълги години отстояваха на грубия натиск.

Да се готвят производителите на пшеница, картофи и т.н. Миналата година и Русия клекна.

Мнозина от нас се стряскат от абревиатурата ГМО (генетично модифицирани организми) най-вече заради манипулирането на основните хранителни продукти и подозрението, че не е работа на човека да се бърка в създаденото от Твореца – няма как да направи нещата по-добри от Него и не се знае какви ще са последиците за здравето и живота от това.

Истината е, че тези семена за посев се обработват с отрова, която е толкова токсична, че насекомите не могат и да припарят до такива растения. Но тя си остава в реколтата и ако насекомите усещат и се пазят от нея, то човекът я изгълтва безпроблемно, а после се чуди откъде му идват някои здравословни проблеми, непознати на дядовците и бабите им.

Но истинската опасност не е точно тук. Мнозина специалисти бият тревога, че не случайно вниманието на световната общественост със съответните публикации „за” и „против” на мастити специалисти е изцяло насочено към ползата или вредата от ГМО организмите. Целта е да се отклони вниманието от най-голямата опасност.

А истинската опасност е, че „Монсанто” и компания се опитват да поробят (на много места вече изключително успешно) и да превърнат в свои крепостни селяни земеделците от целия свят. ГМО семената са стерилни, някои вече дори ги наричат зелената смърт. А това означава, че веднъж посели такива семена по договор с „Монсанто” фермерите нямат право и не могат повече да си заделят неманипулирани семена за посев – задължително следващата година трябва пак да си ги купят от доставчика. Освен това задължително си закупуват и препаратите за растителна защита, защото те са специални, произведени пак от „Монсанто” и други не вършат работа.

Фермери от Канада например казват, че в страната им вече не може да се намери и шепа пшеница, която може сама да се възпроизвежда така, както е било хилядолетия наред, преди да се появят ненаситните и не спиращи се пред нищо алчни акули. А във Великобритания има и случай на осъден фермер, който е започнал, но после се отказал да гледа ГМО картофи.

Да ни е честито! За 30 сребърника европейските бюрократи ни продадоха на корпорация, която се стреми и вече успява да диктува в целия свят кой колко, какво и срещу каква цена да яде!

От няколко години насам световната общественост непрестанно се подгрява и обработва за това какъв недостиг на храна се очертава на планетата и как цените на продуктите ще поскъпват много!

Оръжието на бъдещето ГМО вече е със запален фитил, работи и ще продължава да работи до пълна победа, разчитаки на безмозъчните и корумпирани управници, които навсякъде са в изобилие.

Вижте и тези публикации по темата с шокираща информация:

– Учени откриха отровен токсин в кръвта на консумирали ГМО продукти

– ГМО – това е оръжието на бъдещето, твърди титулуван биолог (видео)

Автор: Елена Емануилова

One thought on “Брюксел хвърли европейците в устата на акулите

  1. Няма нужда от 3–та световна война,ГМО ще ни довърши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *