29/03/2024

Бивш канадски министър: Двама извънземни работят за правителството на САЩ

Всяко интервю с Пол Хелиър (Paul Hellyer) е обречено на успех. Той ги говори такива, че по кожата  неволно започват да лазят мравки. Беседвайки в навечерието на новата 2014 г. по телевизионния канал Russia Today бившият министър на отбраната на Канада отново не изневери на себе си. На въпроса: „Защо смятате, че НЛО са толкова реални, колкото и летящите над главите ни самолети” той отговаря: „Аз просто знам, че извънземните съществуват”.

По-нататък канадецът разказва за това, което знае. А именно, че през 1961 година се появила цяла флотилия от около 50 НЛО, която насочвайки се на юг, пресякла териториите на НАТО от страната на Русия. Това предизвикало голямо напрежение. Върховният главнокомандващ на обединените въоръжени сили в Европа едва не натиснал „паник” бутона. Но флотилията се разпръснала и се отправила към Северния полюс.

Разследването на инцидента, по данни на бившия военен министър на Канада, продължило три години. В резултат било изяснено, че в крайна сметка четири вида същества посещават Земята вече от няколко хиляди години. Към момента на нашата планета могат да се намират представители на 80 различни цивилизации.

Хелиър (на снимката) уверява, че в последно време извънземните са станали по-активни. Особено след като човекът изобрети атомната бомба. Страхуват се хората ако използват  оръжието не толкова как това ще се отрази на земните жители, а на цялото космическо общество.

Всяка седмица – по 3-4 срещи с извънземни

Канадецът никак не се смущава от това, че сериозните учени не потвърждават съществуването на извънземни цивилизации. До тях – сериозните, не са достигнали такива факти. Докато Хелиър всяка седмица в електронната си поща получава по 3-4 писма, авторите на които разказват за срещи с извънземни. Едни влизат в телепатичен контакт, други ги забират на летящите чинии, а някои заедно с извънземните летят до родните им планети.

По данни на бившия министър на отбраната извънземните, които се намират на Земята сега, идват от няколко различни места. Затова и пришълците са различни. Има такива, както ги изобразяват във фантастичните филми – дребни, сиви с огромни глави и очи. Но има и такива, които много приличат на нас – така наречените „Високи бели”. Има и такива, които въобще не се различават от земните жители.
Хелиър разказва, че две такива неразличими същества от женски пол се преобличат като монахини и ходят на покупки в магазините на Лас Вегас. Разхождат се спокойно.

През пролетта на миналата година на конференцията „Граждански изслушвания по разсекретяването” във Вашингтон канадецът заяви, че на практика двама „Високи бели” работят за правителството на САЩ на полигона в Индиана Спрингс, Невада. Живеят във база на ВВС на САЩ, сътрудничат си с военните и им споделят технологии.

Извънземните имат различни цели и задачи тук. Нещо подобно както е при САЩ, Китай или Русия. Но повечето от тях по отношение на хората са настроени миролюбиво. Откровено срещу нас са само два вида извънземни.

Самият Хелиър е виждал НЛО само веднъж – преди няколко години. Но наблюдението му било убедително. Обектът, приличащ на звезда, бързо се премествал по небето, рязко сменяйки посоката на движението си.

Разказвайки за този случай бившият военен коментира: Витлеемската звезда, посочвала пътя на влъхвите към новородения Исус, в действителност е била една от „летящите чинии” на Бог. Точно това каза без да му трепне окото.

Не е беда, че сме изостанали

Според него осведомените правителства скриват истината от благородни подбуди опасяват се от всеобща паника. Но завесата на секретност ще падне. Единствената уговорка, счита ветеранът, трябва да бъде за разкриване на 95-98 на сто от истината. Той знае за едно-две неща, за които не бива да се говори открито. В крайна сметка поне не сега.

Точно както децата се прощават в един момент с идеята и вярата в Дядо Коледа когато пораснат, Хелиър предполага, че спазващите законите данъкоплатци ще бъдат в състояние да приемат новата по-широка реалнос А именно, че ние живеем в Космоса, сътрудничейки си с живота в различните му разновидности. А фактът, че някои цивилизации са по-развити от нашата, може и да е унизителен, но може и да бъде необходимата крачка за оцеляването на човечеството, казва канадецът.

Истината е, че дори хора, сериозно занимаващи се с темата НЛО, не приемат докрай за сериозни твърденията на 90-годишния бивш военен министър, който младее и никой не би му дал годините. Една от причините е, че мнозина откриват в представяните от него факти цитати от фантастични романи на автори като Чарлз Хол („Хилядолетното гостоприемство”). И не само от него.

Кой е Хелиър?

Пол Тедор Хелиър (Paul Theodore Hellyer) е канадски инженер, политик и писател. Роден е на 6 август 1923 г. През 1941 г. завършва Института по аеронавтика в Райт, САЩ. Работил е в завод „Флийт Еъркрафт”. Искал да замине на фронта като пилот, но понеже имало достатъчно летци, служил като редник в артилерията до самия край на войната.

На изборите през 1949 г. той става най-младият депутат от Либералната партия. Върхът в кариерата му е длъжността министър на отбраната на Канада (1963-1967 г). По-късно той на няколко пъти е избиран за депутат като независим кандидат.

През 1997 г. създава Канадската партия на действието, насочена срещу глобализацията, но тя не постига успех и не му осигурява място в парламента на изборите през 1997  и 2000 г. Повече в избори не участва, но не е напуснал политиката, като използва всякакви методи, за да привлича внимание към себе си. Включително чрез темата НЛО и „теории за заговор”.

Източник

2 thoughts on “Бивш канадски министър: Двама извънземни работят за правителството на САЩ

  1. „Особено след като човекът изобрети атомната бомба. Страхуват се хората ако използват оръжието не толкова как това ще се отрази на земните жители, а на цялото космическо общество.“
    Ами нека г-н Хелиър следващия път да успокои тези „космически“ гости, че колкото и „страшно“ да им изглежда ядреното оръжие, дори и да изстреляме нещо по тях ще имат няколко стотин ако не и хиляди години преди ракетата да удари планетата им ако въобще я намерим в космоса.
    Що за глупости – раси, кръстосващи галактика се страхуват от неандерталци с атомна бомба? Все едно която и да е съвременна армия да се притеснява от факта, че аборигените в Австралия са открили барута и какво биха могли да причинят на планетата с него!

  2. Те не се страхуват от евентуално нападение срещу тях, а евентуално използване на атомната бомба от хора срещу човечеството и планетата Земя…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *