20/04/2024

Хороскоп за 2014 г.: Голям кръст, много възможности и…мъничко вълшебства

Вярвате ли в чудеса? Ако отговорът ви е „не” то настъпващата 2014 г. може да промени възгледите ви за това.

Звездите обещават, че годината ще премине под знака на ирационалности и противоречия. И ако не чудеса, то необикновени събития през нея ще има достатъчно. Особено през първата половина на годината.

В самото начало на Новата година важни планети от слънчевата система – Юпитер, Марс, Плутон и Уран, ще започнат да се подреждат като кръст. А кръстът означава сблъсък на стихиите и цяло кълбо от противоречия.

Накратко: ако по източния хороскоп годината ще премине под знака на Коня, то този кон може да се окаже раздразнителен. Като добавка в първата половина на 2014 г. обикновено необузданият Марс задълго ще бъде заточен в съзвездието Везни. Благодарение на това кръстообразната фигура ще се застои на небето необичайно дълго – през цялата първа половина на 2014 г., достигайки своя максимум през април.

Безусловно подобно необикновено и ярко разположение на планетите през настъпващата година не може да не окаже мощно влияние върху целия наш живот. През този период при много хора логиката и разсъдъкът могат да влязат в остро противоречие с мощни първобитни инстинкти, които ще започнат да изплуват от дълбините на подсъзнанието. Ще бъде доста сложно да се справим с тях, поради което през 2014 г. съществува голям риск от грешки, нелогични и противоречиви постъпки.

Като цяло хороскопът за идващата 2014 г. може да се раздели на две половини, при което първата е сравнима с вълшебна приказка, в която всеки е главен герой и само от него ще зависи дали тази приказка ще е добра или не съвсем. От самото начало на годината много обичайни схеми ще започнат да се разпадат, а заточеният във Везни Марс ще провокира малодушно желание да отстъпваме и да скръстим ръце. Достатъчно е да се оставим на това чувство и всички планове могат да станат на прах.

Така че звездите предупреждават: ако през 2014 г. не искате да се почувствате като изгубени в приказна гора, стремете се да не се поддавате на пораженски настроения и пориви. Достатъчно е да не скръстваме ръце и да вярваме в своята звезда и ситуацията сякаш по вълшебен начин ще се обърне откъм слънчевата си страна. А настъпващата година може да ни подари нови големи възможности. В този случай, на фона на общото объркване, което ще е характерно за първата половина на Новата година, вашата енергия и вяра в себе си ще ви откроят от всички останали.

Независимо от горното противоречие между планетите благосклонният Юпитер се намира в силен знак. А това означава, че той ще ви помогне да съхраните ума си ясен и да намерите изход практически от всяка ситуация. Възползвайте се от това, за да укрепите своите позиции и да изпреварите конкурентите.

Колкото до втората половина на 2014 г. хороскопът за този период е далеч по-благоприятен ( стига да не надробите някоя каша през първата половина). От средата на лятото Марс ще започне да се активира под знака на Скорпион и ситуацията ще се нормализира.

Това е отлично време за бизнес, за самостоятелни проекти, нови начинания и реализации на най-смелите ви и амбициозни идеи. С други думи недейте да скромничите: поставете си необикновено високи цели и не се страхувайте да мечтаете. Задачи, до които досега сте се страхували дори да се докоснете, през втората половина на 2014 могат да се окажат напълно по силите ви и да ви донесат главозамайващ успех.

Този хороскоп е съставен Надежда Зима. В мрежата вече е пълно с всевъзможни предсказания за настъпващата 2014 г. Някои от тях са доста мрачни, други повече от лъчезарни. Очевидно зависи от акцента, който са избрали звездобройците.

Според източния календар 2014 г. ще премине под знака да Синия дървения кон. Конят е енергичен, издръжлив и често – нетърпелив. Той обича трудолюбивите и уважава чувството за свобода. На коня са му чужди лукавството и стремежът да се действа подмолно. Поради това едва ли ще му допадат лицемерието и несправедливостта.

Може да се опитат да излъжат Коня, но ако той усети това – а това животно има фина чувствителност, хитрецът ще бъде наказан.

Съдейки по всичко 2014 г. ще бъде доста динамична и няма да ни остави да скучаем. Стремителен и енергичен, но в същото време и достатъчно деликатен и дружелюбен Синият дървен Кон ще бъде готов да помогне и подкрепи всеки. Но само в случаите, когато прецени, че нуждаещият се е достоен за благата, за които претендира. Има над какво да се замислим.

 И нека си припомним, че годината на Синия дървен Кон не започва на 1 януари, а на 31 януари 2014 г. според китайския календар.

След този общ за годината очаквайте хороскопи и за всяка зодия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *