16/04/2024

Странен обект падна в Мексико, още по-странни са отломките (снимки)

На 22 септември тази година на полуостров Юкатан жители на Мексико наблюдавали в нощното небе странен летящ обект, светещ в синьо. Светлината се виждала достатъчно дълго. На следващия ден било открито мястото на авариралия обект. Там били открити  два кратера и вкаменели остатъци от нещо или някой…

Събирайки останките хората забелязали, че вкаменените фрагменти си пасват един с друг като в пъзел. Те се опитали да съединят частите и се изплашили от това, което се получило. Обектът приличал на хуманоид.

Очевидци съобщават, че у всеки, който е докоснал вкаменените отломки по-късно се появило силно главоболие и гадене.

На мястото на това необичайно събитие дошли от местната полиция, както  и учени от Технологичния институт, които заявили, че вкаменените останки приличат на метеорит или на парчета космически боклук.

Фрагментите са предадени на института за детайлни изследвания, а журналисти успели да издирят няколко очевидци, направили снимки на обекта на своите мобилни телефони.

Свидетели твърдят, че на практика летящият обект е бил наблюдаван в небето цяло денонощие.

Б.ред.: Фалшификация или истина? Вие решете сами. Все пак подозрителен си остава фактът, че в съобщението не се посочва името на най-близкото до странния инцидент селище.

One thought on “Странен обект падна в Мексико, още по-странни са отломките (снимки)

  1. Ала бала -портокала, струва ми се,че с темата за извънземните се преиграва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *